.

.

Cuie de alamă, 100 de Bucăți Cap Rotund Unghiile de Aur, Alamă Perete Ace de 10 mm 15 mm 18 mm 22 mm, Mobilier de Ținte din Alamă pentru Lemn, pentru Agățat Cadru de Imagine în Oglindă, Balamale Mobilier, Accesorii Hardware(22mm mai Gros)

Cuie de alamă, 100 de Bucăți Cap Rotund Unghiile de Aur, Alamă Perete Ace de 10 mm 15 mm 18 mm 22 mm, Mobilier de Ținte din Alamă

RON 21.98

Suma
În stoc

[Cuie de alamă] : Aceste alama rotunde condus unghiile sunt mari decorative accesorii hardware, pentru a ajuta la a face zată DIY meșteșug. [Aplicarea pe scară largă] : frumoasă și specială aur de culoare este utilizat pe scară largă pentru lemn și gips-carton; Pentru agățat cadru de imagine, oglindă, sau de a face prelucrarea lemnului etc. [4 Dimensiuni Optional] : 22 mm lungime mai gros, 15mm lungime, 18mm lungime, 10mm lungime pentru alegerea ta; vă Rugăm să verificați descrierea și imaginea cu grijă pentru a asigurați-vă că aveți dreptul de produs. [Premium Material] : cap rotund de aur unghiile sunt făcute din alamă premium ; Rust-proof, rezistent și durabil pentru utilizare multi-scop. [Servicii prietenoase] : "Contacteaza Vanzatorul" dacă aveți nevoie de orice ajutor, Suntem aici 24/7 oricand ai nevoie; Amintiți-vă că suntem doar un e-mail distanță.Caracteristică : 1. Puternic funcția de fixare și instalare ușoară 2. Realizate din alamă de înaltă calitate material pentru durabilitate 3. Utilizate pe scară largă în casa balamale mobilier 4. Disponibil în patru stiluri pentru alegerea 5. Mare de manoperă, înlocuitorul perfect pentru cel vechi caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand nou Tip de Element : Cap Rotund Unghii Material : Alama Culoare : Bronz Opțional Stil : 22mm Lungimea mai Gros, 15mm Lungime, 18mm Lungime, 10mm Lungime Lungime 10mm : Dimensiuni : lungime totală 10mm, unghii cu diametrul de aproximativ 1,5 mm, cu diametrul de aproximativ 3 mm Lungime 15 mm : Dimensiuni : lungime totală 15mm, unghii cu diametrul de aproximativ 1,5 mm, cu diametrul de aproximativ 3 mm Lungime 18mm : Dimensiuni : lungime totală de 18mm, unghii cu diametrul de aproximativ 1,3 mm, diametru de 2.8 mm Lungime 22mm mai gros : Dimensiuni : lungime totală 22mm, unghii cu diametrul de aproximativ 2 mm, cu diametrul de aproximativ 4,4 mm .ne-text de masă td,.ne-text masă lea,;.ne-text de masă, Lista de pachete : 100 x Cap Rotund de Unghii .

Caracteristicile declarate

Produse conexe