.

.

G-Copac Copil de Mers pe jos de Cablaj, Portabile premergator Reglabil Respirabil de Mers pe jos Helper, de Siguranță Ham de Mers pe jos de Mers pe jos Centura pentru Copilul Sugar

G-Copac Copil de Mers pe jos de Cablaj, Portabile premergator Reglabil Respirabil de Mers pe jos Helper, de Siguranță Ham de

RON 29.98

Suma
În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Construiește încredere și stabilitate pentru copil și îi oferă copilului un sens de mers pe jos, păstrând în același timp siguranța copilului.Ridică-te și de Mers pe jos de Învățare Helper : curele de siguranță și cataramele sunt reglabile, ceea ce face copilul sa se simta confortabil și de a reduce dureri de spate din aplecat.Material : Moale, respirabil și confortabil material, de îngrijire pentru pielea copilului.Acesta poate fi utilizat în toate anotimpurile.De învățare Pentru a Mers pe jos : mersul Pe jos ham de siguranță construiește încredere și stabilitate pentru copil și îi oferă copilului un sens de mers pe jos, păstrând în același timp siguranța copilului.BABY WALKER LESA PENTRU COPIL : Walker Aripi vesta se incheie cu ușurință în jurul valorii de pieptul copilului, păstrarea cei mici în poziție verticală, astfel încât acestea să-și păstreze echilibrul și i-a ajutat pe jos.Reglabil suferi curelei se poate adapta la părinți de diferite înălțime, Reduce dureri de spate din aplecat pentru părinți.Atunci când copilul începe să învețe să meargă, părinții trebuie să se aplece pentru a sprijini copilul.După o lungă perioadă de timp, părinții se vor simți dureri de spate.De aceea, vă recomandăm copilul nostru de mers pe jos ham de siguranță pentru tine.De mers pe jos helper este un unic, căptușit-suport vesta, care sigur se incheie in jurul copilului tau piept și are două bretele reglabile pentru părinți de a organiza în timp ce copilul învață să meargă.Reduce dureri de spate din aplecat pentru părinți și bunici.Acesta poate oferi copilului tau ușurință și în condiții de siguranță, folosind experiența.Caietul de sarcini : Varsta : se Potriveste pentru 7-36 luni Culori : Albastru Pachetul Inclusiv : 1x baby walker ham de siguranță în Funcție de : 1.Când copiii încep să învețe să meargă, au nevoie de ajutor pentru a mers pe jos, de ridicare și trăgând în sus pentru a le ajuta să se ridice și să își formeze simțul echilibrului. 2.Atunci când copilul poate sta un pic și de mers pe jos încet, dubla bucla ajută echilibru, trage înapoi pentru a controla copilul viteza, pentru a preveni care se încadrează. 3. Atunci când copilul poate merge mai stabil, trage înapoi la pol, de a oferi copilului cu protecție de siguranță.NOTĂ : 1. Recomandat să se spele de mână și se usucă în mod natural.Nu folosiți uscătorul sau masina de spalat pentru a evita deteriorarea cataramei. 2. Nu folosiți înălbitor 3. Nu se spală cu alte haine.

Caracteristicile declarate

Age:
Fits for 7-36 months
Colors:
Blue
Package Including:
1x baby walker safety harness
Function:
1.When babies begin to learn to walk, they need help to walk, lifting and pulling up to help them stand up and train their sense of balance. :
2.When the baby can stand a little and walk slowly, the double loop helps balance, pull back to control the baby's speed, prevent falling. :
3. When baby can walk more stably, pull back the pole, provide baby with safety protection. :
NOTE:
1. Recommended to wash by hand and dry naturally. Do not use the dryer or washing machine to avoid damage to the buckle. :
2. Do not use bleach :
3. Do not wash with other clothes :

Produse conexe