.

.

Piese de schimb Noi pentru Asus ZenFone 3 Max / ZC520TL / X008D Ecran LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare cu Cadru de Reparare Spart telefon Mobil.

Piese de schimb Noi pentru Asus ZenFone 3 Max / ZC520TL / X008D Ecran LCD + Touch Screen Digitizer Asamblare cu Cadru de Reparare

RON 145.90

Suma
În stoc

Dacă ai nevoie de Display LCD.Vă rugăm să nu cumpara Touch screen.Asigurați-vă că telefonul tau mobil, modelul este același ca titlul nostru. (include numărul de model).Înlocuiți vechi, rupt, spart, deteriorat.Face dispozitivul arata mai revigorant decât oricând.Se potrivesc complet și de muncă.Asigurați-vă că telefonul tau mobil, modelul este același ca titlul nostru. (include numărul de model)Înlocui pe cel vechi, rupt, spart, deteriorat.Despre product1. Inlocuire display LCD + touch screen digitizer asamblare pentru Asus Zen Fone 3 Max / ZC520 TL / X008 D.2. Înlocuiți vechi, rupt, spart, deteriorat.3. Face dispozitivul arata mai revigorant decât oricând.4. Se potrivesc complet și de muncă.5. Fiecare element a fost verificată și în stare bună înainte de expediere.6. Instalare profesională este foarte recomandat.Noi nu va fi responsabil odată ce ecranul este instalat.Înainte De Instalare Notes1. Sfaturi 1 : Test înainte de installation When de testare, nu scoateți nici un film protector sau tag-uri.Vă rugăm să acorde o atenție la problema de electricitate statică.Înainte de a încerca orice reparații, asigurați-vă că împământarea este un ESD (electro static de descărcare de gestiune) curea.Acest lucru va preveni electricitate statică de la deteriorarea componentelor electronice în telefon.Asigura purtați protecție pentru ochi și de a folosi precauție să nu taie degetul cu niște bucăți de sticlă.2. Sfaturi 2 : Simulează testing Screen înlocuirea este foarte fragil produs.Am puternic sugerăm să testați înainte de instalare.Vă rugăm să simulează testare, ceea ce înseamnă că telefonul mobil în afară, (placa de baza + LCD sau ecran) conectat cablu audio și de schimb noi, putere pe, testul este terminat.Dacă testul OK, vă rugăm să-l instalați.Dacă aceasta nu poate arăta, vă rugăm să ne contactați la prima dată.Și vă rugăm să nu-l forța să fie instalat în telefonul mobil.Noi nu va fi responsabil odată ce ecranul este instalat.3. Sfaturi 3 : nu îndoiți cable Please asigurați-vă LCD cablu nu îndoiți.Peste 90 de grade îndoit va provoca negru display.Tipuri : Ecran LCD + Touch Screen Digitizer Assembly Make dispozitivul arata mai revigorant decât oricând.Se potrivesc complet și de muncă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe