.

.

Bo Buggles Profesionale Vopsea Fata Kit + 50 Sabloane. Activat de apă XL Fata Paleta de Pictura. Iubit de Pro Pictori culori Vibrante și Modele Detaliate. 12x10 Gram Vopsele, 4x10ml Luminițe, 2 Perii.

Bo Buggles Profesionale Vopsea Fata Kit + 50 Sabloane. Activat de apă XL Fata Paleta de Pictura. Iubit de Pro Pictori culori

RON 69.98

Suma
În stoc

Prezentarea Bo Buggles..fata vopsea aprobat de către pro pictori din întreaga lume!Uimitor de calitate profesională, cu pielea-în condiții de siguranță, activat de apă vopsea fata set pentru copii și adulți, toate prezentate intr-o superba cutie de cadou.Vrei îndrăznețe și pline de culoare?Check out Curcubeu Ghepard design în imaginile de produs!.Face 100 de modele cu mare 10g vase de vopsea și 10ml sclipici praf de vase, cu șurub în jos capacele pentru a menține dvs. de vopsea proaspătă. 50 de adeziv șabloane care flex și urmează conturul corpului și a feței pentru cerere perfect cu nr curgând.Fiecare matrita va rămâne adeziv de până la 3-4 utilizări. 2 perii de calitate.Filbert perie pentru zone mai mari și de linie perie pentru detalii fine (perfect pentru linia de lucru).Ușor de aplicat, cu doar o picatura sau 2 de apă adăugată la o perie și amestecat cu vopsele pentru a activa într-o cremă îndrăznețe și vibrante de vopsea.Elimina folosind un prosop cu apă și săpun.

Caracteristicile declarate

Produse conexe