.

.

YSGS Iarna Pielea de Cracare Crema de Reparații, Anti Crack&Hand Foot Cream, Iarna Anti-Cracare Îngheț pentru Aspre, Uscate si Crapate Mâini Picioare pentru Toate Tipurile de Piele (3 Buc)

YSGS Iarna Pielea de Cracare Crema de Reparații, Anti Crack&Hand Foot Cream, Iarna Anti-Cracare Îngheț pentru Aspre, Uscate si

RON 47.98

Suma
În stoc

ÎNCREDERE INGREDIENTE : formula avansata de vindecare crema de încredere include plante cunoscute pentru lor de vindecare, calmare sau proprietăți anti-inflamatorii, cum ar fi Ceramide 3, Vitamina E, și Galbenele.PUTERNIC de HIDRATARE : crema de piele Uscata, reface în mod activ pielea e adânc de umiditate.Cremă pentru picioare, crema de maini si crema de corp ajuta la mentinerea echilibrului de umiditate cerute de piele și de a ajuta pentru a preveni crăparea și uscarea.INDEPARTEAZA PIELEA MOARTA : exfolia celulele moarte ale pielii și de a restabili bariera a pielii.Cracare toc picior crema reface umiditate și hrană pentru pielea uscata si crapata, indeparteaza pielea moarta, reface pielea sănătoasă pe picioare, și le face mai netedă, fără fisuri.CONVENABIL de CĂLĂTORIE : Nostru ușor de utilizat de înmuiere crema poate fi folosit oricând, oriunde!Pune crema asta în geantă și să fie pregătit atunci când aveți nevoie pentru a viza problematică a pielii uscate zone de pe drum.POTRIVIT PENTRU : reparații Avansate crema pentru picioare, calcaie, maini, coate, unghiile, și genunchii.Acest pielea uscata si crapata crema de reparații este inodor și potrivit pentru toate tipurile de piele. 1. Potrivit pentru uscate, crăpate și pielea aspră, hidrateaza si inmoaie pielea, face pielea netedă și ofertă, și vindeca uscat și greu pielea. 2. Repara greu, uscat, crăpat, și îngroșat pielea picioarelor. 3. Scoateți moarte ale pielii și face pielea netedă și ofertă. 4. Calmează și netezește părțile uscate ale picioarelor, reface o mulțime de apă, și de a reduce aspectul de linii uscate. 5. Ușor de utilizat, ușor de transportat, și disponibile în orice moment.

Caracteristicile declarate

Type:
Foot Cream
Gender:
Unisex
Net content:
15g
Shelf life:
2 years
Weight:
60 g
Skin types:
All skin types
Package includes:
2/3 x Foot Cream :

Produse conexe