.

.

UXZDX CUJUX Jucarii de Plus Fete de Perna Moale de Somn Lung Perna Creative Drăguț Sticla de Perna pentru Copii Cadou de Ziua Jucărie (Culoare : Alb) (Dimensiuni : 100cm)

UXZDX CUJUX Jucarii de Plus Fete de Perna Moale de Somn Lung Perna Creative Drăguț Sticla de Perna pentru Copii Cadou de Ziua

RON 1033.08

Suma
În stoc

● 【Perna Tesatura】 - - Acest material este fabricat din bumbac pur este moale și pufos.Va veti simti foarte confortabil atunci când țineți de ea. ● 【Pernă de material de umplere】 - - miezul interior material de umplere este fabricat de înaltă calitate tridimensional PP bumbac.Făcute de tehnologie specială, acesta are caracteristicile de moale, pufos, elasticitate buna, puternic, căldură, lumină greutate și confortabil corpul uman. ● 【Yoga perna funcția】 - - Yoga perne și ajutoare de yoga ajuta să oferi suport stabil și relaxare în timpul inapoi întindere, reducerea leziuni sportive. ● 【Foarte sigure și sănătoase de protecție a】- - Ne-am făcut de foarte sănătos materiale, nu dăunează corpul copilului, foarte sigur, chiar dacă copilul pupici perna este foarte sigur. ● Scena utilizare : acasă, petrecere a timpului liber, de birou, de studiu, auto, cameră de copii, fata de camera. ● Aceasta perna este din bumbac pur, și nu va provoca daune la corpul.Ne-am angajat pentru materiale high-end!● El este o perna care este foarte potrivit ca un cadou.Și îl puteți folosi pentru a decora atmosfera de familie de o cameră pentru copii.Facut de : cotton Filling : ecologic de înaltă elastic tridimensional cotton Size : Inaltime 25cm , Inaltime 45cm , Inaltime 60cm , Inaltime 100cm Use scena : acasă, petrecere a timpului liber, de birou, de studiu, auto, cameră de copii, fata de camera.Notă : este normal să fie de 1-2cm eroare de măsurare, și de culoare, poate un pic diferit din cauza monitorului.

Caracteristicile declarate

Produse conexe