.

.

Soleebee Set de 2 fețe de Pernă Moale Confortabil față de Pernă de Catifea Iepure Faux Blana Canapea Acoperire pentru Canapeaua Sofa Pat, Scaun Acasă Perne Decorative de Acoperire 18x18 Inch (Negru)

Soleebee Set de 2 fețe de Pernă Moale Confortabil față de Pernă de Catifea Iepure Faux Blana Canapea Acoperire pentru Canapeaua

RON 29.98

Suma
În stoc

????DIMENSIUNE/MATERIAL - 18x18 cm/45x45cm. 2 fețe de pernă fără pernă de bază.Moale și confortabil de catifea și faux blana de iepure. ????De ÎNALTĂ CALITATE - partea de dungi de pluș, moale și confortabil, și partea de catifea este durabil și rezistent. ????ASCUNSE cu FERMOAR - fermoar este puternic și durabil, dacă nu există nici o problemă cu fermoar sau față de pernă, ne puteți contacta în orice moment pentru a rezolva aceasta!. ????DIVERSE CULORI - Avem mai multe culori, puteți alege culoarea ta preferata de la voi!(În scopul de a face față de pernă arata mult mai substanțiale și frumos, vom folosi o perna 50x50cm de bază.). ????De SPĂLAT ȘI de UTILIZARE - Mașină de spălat.Utilizate pe scară largă, potrivit pentru camera de zi, dormitor, canapea extensibila, masina, scaun, podea, birou, cafenea, petrecere, etc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe