.

.

Friteuza aer de Hârtie de Unică folosință de Linie, 50PCS Non-Stick de Unică folosință Friteuza Aer Hartie de copt Garnituri Runda a 6-a.5x7.9 Inch, Hârtie de Copt Ulei pentru Prăjire cuptor cu Microunde (50 Pack-Burlywood)

Friteuza aer de Hârtie de Unică folosință de Linie, 50PCS Non-Stick de Unică folosință Friteuza Aer Hartie de copt Garnituri

RON 29.96

Suma
În stoc

【Sănătoase și de Încredere Material】Folosind alimente grad de pergament, este rezistent la apa, rezistente la ulei, non-stick, 100% sănătoase și rezistente la căldură, poate rezista la temperaturi de până la 428 de grade Celsius.Și nu are nici un efect asupra gustului alimentelor. 【Păstrați Friteuza Aer Curat】Aceste hârtie de unică folosință garnituri poate ține în mod eficient reziduurile alimentare departe de fryer și să-l la fel de curat ca neutilizate, economisind timp și efort.Aceste garnituri de hârtie sunt trebuie să aibă, dacă vă urăsc curățare după coacere. 【Ușor să Utilizați】Aceste non-stick de unică folosință friteuza aer garnituri sunt proiectate cu un castron rotund forma, care nu trebuie să se rupă, ori, taie, nici nu se îndoaie, și vă pot pune direct în atunci când sunteți gata pentru a găti.Sale sporit marginea 4.5 cm poate proteja partea de friteuze și de a preveni alimente de la lipirea la ei. 【Nu interferează cu circulație a aerului interior】căldura este generată de circulația aerului din tigaie se de perete, și nu va afecta circulația aerului prin utilizarea de hârtie de unică folosință garnituri.Când copt, se unge iese la linie de hârtie, oferindu-vă mai sănătoase alimente. 【Utilizate pe scară largă】Potrivit pentru aer friteuza, cuptor cu microunde, cuptor, la aburi, aragaz, etc. Hârtia garnituri pot fi aplicate pentru coacere, prăjire, prăjire, sau servirea alimentelor, potrivit pentru acasă de copt, camping, GRATAR, petrecere de vară, și așa mai departe, ușor și practic.

Caracteristicile declarate

Produse conexe