.

.

Macood Friteuza Aer Garnituri de Hartie de copt 100 Buc 8.5 Inch Nealbite Pătrat de Hârtie Perforată pentru Aer Friteuze/Copt/Gatit/Abur Coș (Maro)

Macood Friteuza Aer Garnituri de Hartie de copt 100 Buc 8.5 Inch Nealbite Pătrat de Hârtie Perforată pentru Aer Friteuze/Copt/Gatit/Abur

RON 19.74

Suma
În stoc

【8.5 inch friteuza Aer hartie de copt】 Perfect pentru 8.6 la 9,6 inch pătrat de aer în formă de friteuza sau tigaie tort, cuptor cu microunde, sau 10,5 la 11.5 in forma ovala air fryer (lungime diagonală).(Vă rugăm să măsoare dimensiunea interioară coș și alegeți dimensiunea potrivită trebuie). 【Sănătos și Eco-friendly】 100% nealbite lemn natural pulpa filtru de hârtie de uz alimentar nu prezintă fluorescență, non-toxice, biodegradabile si ecologice. 【Ușor de Curățat și Non-Stick】 Nostru friteuza aer hârtie pergament făcut cu lipeasca de grad alimentar de calitate premium, hartie de copt, va proteja aer friteuze și abur coș de reziduuri alimentare, face curat o briza. 【Perforate pentru Circulatia Aerului Cald】 Macood friteuza aer garnituri perforate pergament este profesional proiectat pentru aer friteuze, suficient și adecvat găuri ajuta pentru a accelera de circulație abur în aer friteuze sau vapoare.Între timp, aceste friteuza aer coș garnituri sunt ulei-dovada și rezistent la apă, creșterea gust, aducându-vă de delicioase. 【Căldură Resistanceh】 Impermeabil, grăsime de verificare și rezistent la căldură de până la 450 ° c (230 ° c) va face pergament cu garnituri perfect grosime intacte în timpul de gătit.

Caracteristicile declarate

Produse conexe