.

.

KUAIE Copii Nailon Coarda de Compensare Lățime 80/90cm Siguranța Feroviară Net pentru Decor, Balcon Scari Anti-Căderea Netă,Personalizate (Culoare : Negru, Dimensiuni : 0.8x8m)

KUAIE Copii Nailon Coarda de Compensare Lățime 80/90cm Siguranța Feroviară Net pentru Decor, Balcon Scari Anti-Căderea Netă,Personalizate

RON 128.64

Suma
În stoc

ACOPERIRE : va Vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs.În unele cazuri, vom înlocui sau repara. ★ Material : Grosime de greu de plasă, ușor de copil de siguranță feroviară net, realizate de înaltă calitate robust țese tesatura material care este rezistent pentru a trage și de lacrimi, de a proteja siguranța copilului. ★ Design practic : copilul de siguranță feroviară net plasă diametrul este foarte mic, nici un rău pentru copii, manoperă fin, marginea este curat, fluoroscopie este bun, criptarea se ingroasa, o dovadă de ploaie și sturdynot, ușor de varsta. ★ Dimensiuni : - O varietate de dimensiuni sunt disponibile, potrivite pentru toate uși și ferestre coridoare, balcon si balustrada, oferă o siguranță a juca împrejurimi pentru copii.Proteja copii sau animale de companie sau siguranța jucăriilor.Acesta poate, de asemenea, preveni în mod eficient pentru copii capului, corpului, până la calea ferată , firma pentru utilizarea în interior și ourdoor balcon scări pentru a menține siguranța copilului. ★ Ușor să instalați și demontați : instalare simpla, usor de demontat, trebuie doar să utilizați banda de plastic sau de legare sfoara prin oțel pânză găuri, și de blocare în balcon, bar. ★ Ușor de curățat, ușor de stocare : puteți șterge direct cu un prosop și săpun, sau puteți direct curățați-l.Atunci când nu ai nevoie să-l utilizați, puteți împături și-l stocați în mod convenabil. - Ușor de instalat, prin conectarea superioară balustrada din fier sau lemn,geam coridoare, balcon potrivesc pentru interior si exterior .. Asta durabil plasă de siguranță oferă o siguranță a juca împrejurimi pentru copii de pe balustradă.Proteja copii sau animale de companie sau siguranța jucăriilor Material Ecologic,netoxic și nonradioactive,nici un efect asupra copilului dumneavoastră health Specifications : Produs material : Grosime de greu mesh-Dimensiuni : 0.8x1m , 0.8x2m , 0.8x3m , 0.8x4m , 0.8x5m , 0.8x6m , 0.8x8m , 0.8x10m , 0.9x1m , 0.9x2m , 0.9x3m , 0.9x4m , 0.9x5m , 0.9x6m , 0.9x8m , 0.9x10m Culoare : Negru metoda de Utilizare : - Leagă-plasă pentru balustrada balcon de plastic catarama de blocare prin cele de mai sus găuri. Cravata plasa la balcon feroviar prin legarea coarda prin găurile laterale. Vă Rugăm să rețineți : vă Rugăm să tulpina plasă cu ochiuri strâns apoi lega.Pachetul include : 1 x Scări Plasă de Siguranță.

Caracteristicile declarate

Produse conexe