.

.

KFGDFD Balustrada Scara Plasă de Siguranță Acasă Copii de Prevenire a Căderii Nete Bold Nailon Coarda Net Grădiniță de Prevenire a Căderii Nete pot Fi Personalizate de Culoare : 10cm ochiuri, Dimensiuni : 1x2m(3.3x6.6ft)

KFGDFD Balustrada Scara Plasă de Siguranță Acasă Copii de Prevenire a Căderii Nete Bold Nailon Coarda Net Grădiniță de Prevenire

RON 52.68

Suma
În stoc

★COARDA PLASE SUNT POTRIVITE PENTRU : paturi suprapuse, plase alpinism, obstacole, anti-furt, paravane, garduri, balustrade, scari, balcoane, protecția plantelor, grădinițe, parcuri de distracții, facilități publice, peisaj garduri, pereti exteriori, etc., care poate fi folosit pentru a proteja copii de Siguranță. ★ ★ CARACTERISTICI DE PLASĂ de PROTECȚIE : material moale, lumină greutate, multi-strat de urzeală și bătătură, rutare precise, manopera amenzii; temperatură înaltă protecție solară; linii clare, non-alunecare și rezistent, anti-uzura. ★De ÎNALTĂ CALITATE ANTI-PICURARE NET : adoptă un nou tip de mare coarda net război de țesut, uniforme net catarama, frânghie puternică catarama, perforate, de asigurare a calității. ★UȘOR DE CURĂȚAT/MAGAZIN : Șterge cu săpun și burete sau ia direct de curățare.Acesta poate fi ușor de pliat și depozitat. ★EFECTE : balustrade, scari si terase, de siguranță pentru copii punte paznici, pentru a proteja copiii și animalele de companie de la balcoane și balustrade accidente.Brand : KFGDFDApplication : Explozie-dovada protecție completă plase de acasă, balcoane, scari, terase, paturi pentru copii, teren de joacă pentru copii plase de siguranță, cameră de garduri, site-ul de construcție plase de siguranță, etc—Nume Produs : Copii Culoare Frânghie de Siguranță Net—plasa de Siguranta material : nylon—Grilă : 15/10/8/6 cm—Culoare : Colorat (de obicei compusă din roșu, galben, albastru și verde.Dacă clientul nu specifica o culoare, acesta va fi livrat la întâmplare.Dacă vrei propria ta culoare.Puteți comunica cu serviciul clienți.Puteți comanda, de asemenea, Desemnate.În general, 4 culori sunt țesute.)caracteristică : 1. Nailon, se întind fire de mare rezistență din poliester.Protecție de siguranță pentru a preveni obiecte din falling2.3 Tambur frânghie, design practic, de siguranță plasă de rod diametru este mic, plasă dimensiune : 5cm x 5cm, prelucrarea fină, curat margini, gros de criptare.Când copilul se joacă singur, vă puteți odihni assured3. Ușor și flexibil, poate fi tăiat în potrivit size Features de plasă de protecție : 1. Coarda net este usor de instalat, se conecteaza fier sau lemn, balustrade, ferestre coridoare, și este potrivit pentru interior si exterior balconies2. Această durată plasă de siguranță oferă un seif mediu de joc pentru copii pe balustrada.Proteja în condiții de siguranță pentru copii, animale de companie sau toys3. Decorarea adoptă curat și materiale ecologice, non-toxice, non-radioactiv, și nu are niciun efect asupra copilului health4. Aveți posibilitatea să taie coarda în forma și dimensiunea dorită, fără a afecta durata de viață a netsafety avertisment : ◆ verificați în mod Regulat plasă de siguranță pentru siguranță pericole cauzate de diverse externi sau factori umani de a proteja siguranța de copii◆ Trece cablul prin ochiurilor de plasă pentru a bloca balustrada◆ Înainte de a utiliza plastic tija de blocare sau de ancorare, asigurați-vă că pentru a strânge crawler net.

Caracteristicile declarate

Produse conexe