.

.

Plaja Pătură de Nisip Dovada Supradimensionate - Extra Mare de Nisip de Plajă Gratuite Paturi/Big Mat Impermeabil pentru Familie aer liber, de Călătorie cu 6 Stalpi, 4 Corner 1 Buzunar (Albastru+Gri, X-Mari(10986 inch))

Plaja Pătură de Nisip Dovada Supradimensionate - Extra Mare de Nisip de Plajă Gratuite Paturi/Big Mat Impermeabil pentru Familie

RON 43.94

Suma
În stoc

Poliester. 【Supradimensionate & Compact pătură】QTECLOR pătură Mare sunt confortabile pentru 7+ Minte sau 15+Ședinței .Cu compact husă și cârlig ușor se prăbușește la 4"* 8 ".Cârlig pe rucsac(ultra lightwight 16lb)sau arunca picnic mat în mașină nu ocupă prea mult spațiu. 【Sandfree & Impermeabil Towl】QTECLOR plajă mare pături complet rezistent la apă și sandfree,doar se agită și scapă de tot nisipul cu ușurință.Excelent pentru toate companion pentru toată plaja de calatorii, de croazieră. 【Durabil Tearproof & Mașină lavabil 】QTECLOR beach blanket este de a face de rezistent la apa ribstop tesatura, ideal pentru plaja timp ca muzica festivaluri, picnicuri, camping, caine pătură .Mari pături de călătorie se pot spăla la mașină essy pentru a curăța. 【Greutate de Control al Stabilității și în condiții de Siguranță de Design 】Cu vânt-rezistent 6 mize & 4 colț buzunare pentru a menține pături pe teren, chiar în uragan .Built-in cu fermoar rezistent la apa buzunar de depozitare care să asigure protecție din telefonul mobil, chei si valori. 【Mulit-Funcția Beach Blanket 】supradimensionat beach blanket nu este doar pentru relaxare în timpul vacanta, dar, de asemenea, o urgență pelerina de ploaie, o jucărie mare sac câine mat.

Caracteristicile declarate

Produse conexe