.

.

Caise Miel Umplute Animale Moi De Securitate Pătură Albă De Miel Copil Pepinieră Caracter Pătură De Lux Placere De Pluș(Mielul Alb, 14 Inchi)

Caise Miel Umplute Animale Moi De Securitate Pătură Albă De Miel Copil Pepinieră Caracter Pătură De Lux Placere De Pluș(Mielul

RON 37.98

Suma
În stoc

♥.Marimea perfecta : copilul de miel pătură măsuri este de 14 inch face marimea perfecta pentru copilul tau pentru a muta în jurul valorii de toată ziua, fără griji despre copilul tau de declanșare de pe pătură. ♥.Premium Material : 100% Poliester,Delicat umplute, moi și pufoase din materiale premium. ♥.Ușor de Curățat : mielul Nostru jucărie suprafata material lavabil este ușor de curățat prin plasarea decupare în mașina de spălat și, urmând instrucțiunile simple de pe eticheta. ♥.Potrivit pentru : Potrivit de la naștere -Tipărite super soft touch pătură de securitate calmeaza-născuți, sugari și copii mici. ♥.Cadouri speciale : Această calitate a făcut mielușel lovey pentru toate vârstele este cadoul perfect pentru botezuri, pentru un copil nou-născut sau acesta poate fi chiar folosit pentru a decora camera copilului tau.

Caracteristicile declarate

Produse conexe