.

.

KUNKUN Qiankun Magazin de BRICOLAJ 200M Rafie Panglici de Hârtie de Ambalare Sfoară, Frânghie Cutie Ambalaj Pachet Meserii DIY Decoratiuni de Partid (Culoare : Bej)

KUNKUN Qiankun Magazin de BRICOLAJ 200M Rafie Panglici de Hârtie de Ambalare Sfoară, Frânghie Cutie Ambalaj Pachet Meserii DIY

RON 135.44

Suma
În stoc

Rafie componente pot fi țesute astfel de paie pentru a face cosuri frumoase, legat panglici, sau chiar folosit pentru transportul maritim ca material de ambalare.Realizate din material de hârtie, robust și durabil, în condiții de siguranță și touch confortabil, ușor și reutilizabile, puteți să vă păstrați pentru o lungă perioadă de timp.Puteți să-l utilizați în loc de tesatura, cablu, iarbă și umplutura, cu o subtire, dar robust textură hârtie, care este perfect flexibil și nu împărți cu ușurință sau rupe.Cu un aspect rustic și retro hârtie simt, ajuta pentru a adăuga unele delicate și simțuri speciale pentru darul tău, fă-ți ambalaj atractiv și impresionant.Ideal pentru cadouri de Crăciun ambalaj, aspect de etapă, de a face ambarcațiunile de proiect, agățat tag-uri, sticla decor, bratara de țesut etc. Caietul de sarcini : Material : paper Length : 200m/218.72 yd Available Culoare : kaki, bej, blue Package : 1 x Panglică de Hârtie Roll Note : 1. Din cauza efecte de iluminare și monitor brightness/contrast setări etc., culoarea reală a elementului pot fi ușor diferite de imagine.2. Manual de măsurare poate exista 1-2cm diferenta.Vă rugăm să verificați și compara dimensiunea cu atenție înainte de cumpărare, vă mulțumim! (1 centimetru = 0.39 inch) Aplicare : pentru a face diferite tipuri de meserii, inclusiv draperii de perete, tapiserie corzi, dream catchers, Boemia decoratiuni de nunta, etc.

Caracteristicile declarate

Material:
paper
Length:
200m/218.72yd
Available Color:
khaki, beige, blue
Package:
1 x Paper Ribbon Roll :
1. Due to lighting effects and monitor's brightness/contrast settings etc., the actual color of the item may be slightly different from the picture. :
2. Manual measurement maybe exist 1-2cm difference. Please check and compare the size carefully before buying, thanks! (1 centimeter = 0.39 inch) :
Application:
for making different kind of crafts, including wall hangings, tapestry ropes, dream catchers, Bohemia wedding decorations, etc.

Produse conexe