.

.

DDZZ Piept Tremura Masina Ornamente, Piept Tremura Ornamente, Piept Tremura Ornament, Kanako Piept Tremura Ornamente (1buc)

DDZZ Piept Tremura Masina Ornamente, Piept Tremura Ornamente, Piept Tremura Ornament, Kanako Piept Tremura Ornamente (1buc)

RON 45.98

Suma
În stoc

★【Kanako Piept Tremura Ornamente】- Nou și de înaltă calitate Făcut de înaltă calitate material PVC, ecologic, fara miros, rezistent și robust. ★【Colectie deosebita】- Minunat hard plastic PVC de colectie statuie, cu mare grijă la culori și detalii.O idee buna pentru colectie, decor acasă și oferindu-cadou. ★【Kanako Modelul de Colectare Papusa】- înălțimea de 5 cm nu este ușor de a sparge, imaginea este vie și delicată, și postura este clasic și vii-sânii se agită atunci când mașina este de conducere. ★【Piept Masina Ornament】- a Face cu acest personaj realiste prin detalii bune.Manopera amenzii, linii clare, și demn de colectare statuie modele.Face figuri jucării arata foarte realist, 360° fara unghi mort forma perfecta. ★【Aplicarea pe scară largă】- Nu numai că poate fi folosit ca o mașină de decor, decor de birou și un interior ideal decor pentru birou, dormitor, cameră de zi și așa mai departe, dar, de asemenea, poate fi aplicat ca o relaxare jucărie, cadou de ziua de naștere și mai mult.Caietul de sarcini : Dimensiuni : inaltime 5cm/2inches Aplicabile varsta : adulti peste 18 ani Material : protecția mediului material PVC Ambalare Includ : 1/2/3 Buc Piept Tremura Ornamente Note : 1. Din cauza Manuală de Măsurare, vă Rugăm să Permită o Diferență de 1-2 CM. 2. Datorită Diferenței de Lumină și Ecran, Culoarea Acestui Articol Pot Fi Ușor Diferite de Imagine.Vă mulțumim pentru achiziție!.

Caracteristicile declarate

Size:
height 5cm/2inches
Applicable age:
adults over 18 years old
Material:
environmental protection PVC material
Packing Include:
1/2/3 Pcs Chest Shaking Ornaments :
Notes:
1. Due to Manual Measurement, Please Allow a Difference of 1-2CM. :
2. Due to the Difference of Light and Screen, The Color of This Item May Be Slightly Different from the Picture. :
Thank you for your purchase! :

Produse conexe