.

.

ACCDUER coș de grâu, Orez Cutie de Depozitare cu Capac, 5 kg de Orez de Stocare BoxGrain Recipient cu Măsurare Ceașcă Orez Cutie de Lemn, Bucatarie de Stocare și Organizare Orez Cutie de Depozitare (de Culoare : 1)

ACCDUER coș de grâu, Orez Cutie de Depozitare cu Capac, 5 kg de Orez de Stocare BoxGrain Recipient cu Măsurare Ceașcă Orez Cutie

RON 361.76

Suma
În stoc

Perfect pentru Depozitare Bucatarie : Potrivit pentru conțină făină, zahăr, snacks-uri, pop, alimente sanatoase, organice, hrana uscata, sau cereale pentru micul dejun.Cu o etanșare specială mecanism, puteți deschide cu ușurință sau aproape noastra de recipiente din plastic.Se pot organiza tot felul de alimente, cum ar fi bomboane,cereale,orez, mâncare pentru câini și așa mai departe.Naturale de înaltă calitate din lemn masiv, ecologic si non-toxic, sănătos pentru a utiliza.Ambalare : 1 x Portabil de Bucatarie din Lemn de Orez Cutie de Depozitare 5 KG. 4 fețe de Etanșare Capace : Acestea sunt etanșe, astfel încât nici umezeala, nici aerul poate pătrunde.Acest lucru va menține uscat alimente proaspete și ordonat.Salva o mulțime de spațiu pentru bucătărie și dulapuri de bucătărie mai bună organizare.Lemn bin de stocare cu capacitate de 5kg este destul de mare pentru utilizarea de zi cu zi.Caietul de sarcini : Material : Paulownia Wooden Capacity : 5 kg Dimensiune Produs : 29x24x20.5cm.Greutate produs : 1500g Conținutul Pachetului : 1 x Orez container de depozitare 5kg 1 x Orez Găleată Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.INVESTIȚIE fără RISC:Nostru cereale, containere de depozitare va câștiga cu siguranță dragostea ta.Dacă aveți orice întrebări, ne puteți contacta prin e-mail.Noi vă va oferi un răspuns satisfăcător în termen de 24 de ore.

Caracteristicile declarate

Material:
Paulownia Wooden
Capacity:
5kg
Product Size:
29x24x20.5cm. Product Weight
Package Content:
1 x Rice storage container 5kg :
1 x Rice Bucket :
If you have any questions about our products, please feel free to contact us. :
RISK-FREE INVESTMENT:Our cereal storage containers will definitely win your love. If you have any questions, you can contact us via email. We will give you a satisfactory answer within 24 hours. :

Produse conexe