.

.

XLBH EPDM-Dichtung Homebrew Sanitare de Calitate Alimentară EDPM Inel de Etanșare Garnitură de Etanșare pentru T-Fir Uniunii Hardware-Teile (Dimensiuni : 38mm)

XLBH EPDM-Dichtung Homebrew Sanitare de Calitate Alimentară EDPM Inel de Etanșare Garnitură de Etanșare pentru T-Fir Uniunii

RON 117.40

Suma
În stoc

Material : Grad Alimentar EPDM.Standard : ISO.Aplicare : Între Adaptor Plat și Filet Adaptor.Impregnate sisteme de conducte în domenii industriale de produse lactate, produse alimentare, bere, băuturi, produse cosmetice, etc. Pachetul Inclus : 1 buc Inel.Material : Grad de Alimente EPDMStandard : ISOApplication : Între Adaptor Plat și Filet Adapter Impregnated sisteme de conducte în domenii industriale de produse lactate, produse alimentare, bere, băuturi, produse cosmetice, etc. Pachetul Inclus : 1 buc Inel"**Achiziționarea Note***Pentru că este manuală de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3% eroare și de a face sigur că nu te superi comanda.*Fotografii de produs sunt luate în natură, pentru că lumina este diferit de afișare, astfel încât culoarea pot fi diferite.Produsul va fi supus produsul real primit.Politica de transport maritim : 1. Standard de servicii logistice sunt mici colete poștale, logistica linii și poșta.Timpul de transport nevoie de 20 până la 40 de zile (cu excepția speciale de sărbători).2. Dacă nu ați primit comanda în termen de 30 de zile după efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și vă va contacta cât mai curând posibil.Scopul nostru este de a satisface clienții!3. Dacă vă place produsele noastre, vă rugăm să păstrați toate cele 5 stele (descriere, de 5 stele, comunicare si 5 stele, transport timp de 5 stele) și fotografie de feedback pentru a ne sprijini.4. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați imediat înainte de a părăsi feedback-ul negativ, ne va rezolva toate problemele pentru tine.Vă rugăm să rețineți că ordinea s-a încheiat, dar serviciile noastre nu a fost încă încheiat. : ) Mulțumesc!".

Caracteristicile declarate

Produse conexe