.

.

Cross Stitch Kituri, Awesocrafts Bufnițe 4 Patru Sezoane Ușor Modele de Cusaturi Cruce Broderie Kit de Consumabile, Ștampilată sau Numărate (Numărate)

Cross Stitch Kituri, Awesocrafts Bufnițe 4 Patru Sezoane Ușor Modele de Cusaturi Cruce Broderie Kit de Consumabile, Ștampilată

RON 32.98

Suma
În stoc

✜ Ușor și Distractiv : Perfect pentru toate varstele, incepatori, copii, adulți sau avansate de cusut.Awesocrafts DIY cusaturi cruce kit-ul include presorted fir de bumbac, de calitate superioară material(2 opțiuni), ace și engleză instrucțiuni. ✜ Ștampilată Opțiune : Fiecare Dimensiune este de 11 CT, 24×28 cm/9.4×11 inci.Material imprimat.NU este nevoie să atragă grile. 100% corecte modele au fost preimprimate pe tesatura cu cerneală solubil în apă, care pot fi spălate cu ușurință. ✜ Numărat Opțiune : Fiecare Dimensiune este de 14 CT, 19×22 cm/7.5×8.7 inci.Tradițional goblen kit cu plin de distracție, NICI modele preimprimate pe pânză albă.Potrivit pentru cineva cu moderată cruce cusatura de experiență. ⛔ NOTĂ : nu confundați și ștampilat numărat opțiuni pentru a evita probleme inutile.Fără fizice rame foto.Dimensiunea va fi extrem de mici erori de măsurare. ✜ Awesocrafts este marcă înregistrată pe .Cu "m", sunt cu siguranta minunat meserii!Perfect pentru decor de perete sau idee cadou de Crăciun.Goblenul este o formă de cusut și o formă populară de numărat-firul de brodat în care X-în formă de ochiuri într-o gresie, raster-ca model sunt folosite pentru a forma o imagine.Awesocrafts goblenul este o relaxare meserii formular care poate fi completat rapid peste câteva zile sau bucurat un pic la un moment dat, săptămâni și luni.Noastre de înaltă calitate și eco-friendly kit este minunat ca un Decor Acasă, Activitate de Grup, Idee de Cadou, sau Relaxați-vă!Instrucțiuni : * 14 CT este de 14 capete de acuzare pe inch de material. 11 CT este de 11 capete de acuzare pe inch de material. * Pentru același design, 14 CT este mai mică decât 11 CT.Dar 11 CT ochiurilor este mai mare decât 14 CT e, mai vision-prietenos și mai ușor de a broda. * 11 CT tip vă rugăm să folosiți 3 fire fire. 14 CT tip vă rugăm să folosiți 2 fire fire.Fiecare linie oferim este compus din 6 fire, astfel încât aveți nevoie pentru a le împărți înainte de a lucra.Ce e In Pachet? ***** Material gros ***** Ace de ***** Suficient Fir ***** Ușor de urmat engleză Instrucțiuni Sfaturi : * Noi oferim două opțiuni de material, satisface pe deplin diferitele nevoile clienților. * Pentru Ștampilată Opțiune, model plin de culoare și linii de grilă tipărite pe cruce cusatura tesatura sunt foarte ușor să se spele off după ce ați terminat activitatea de broderie.Deoarece folosește solubil în apă imprimare dye, vă rugăm să NU-l ude înainte de a termina. * Pentru Opțiunea Ștampilate, înmuiate cu apă caldă timp de 10-30 de minute pentru a curăța după ce ați terminat activitatea de broderie. * Ca lumină și ecran motive, există, poate, un pic de diferență de culoare cu obiectul real.Sper că nu te superi. * Noi oferim suficient fir pentru utilizare normală.Dacă tu a alerga afară de fir, puteți găsi aproape în supermarketul local.Dacă nu, vă rugăm să ne contactați oricând. * Dacă aveți orice cereri, să ne contactați prin Mesaje fără ezitări!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe