.

.

Unghiilor Stamping Tool, Adsorbție Puternică Forță Transparent Portabil Unghii Stamper Moale pentru Salon de Unghii pentru Acasă

Unghiilor Stamping Tool, Adsorbție Puternică Forță Transparent Portabil Unghii Stamper Moale pentru Salon de Unghii pentru Acasă

RON 16.58

Suma
În stoc

Transparent și Clar : Unghii stamper poate ajuta să vezi modelul de mai bine, și silicon ajută pentru a ridica modelul de placa cu ușurință.Adsorbție puternică Forță : Silicon cap are un puternic de adsorbție de forță, care poate foarte restabili model și de a crea un delicat suprafata unghiei.DIY : Bucurați-vă de distracție de unghii.Echipat cu doua stelute din plastic model plăci, permițându-vă să DIY nail art.Convenabil de a Folosi : Unghii stamper poate fi folosit pentru a face arta de unghii într-un mod foarte simplu.Portabil : greutate redusa, de dimensiuni mici, ușor de depozitat și de transportat, potrivit pentru case, unghii magazine și în alte locuri.Caracteristică : 1. Transparent și Clar : Unghii stamper poate ajuta să vezi modelul de mai bine, și silicon ajută pentru a ridica modelul de placa cu ușurință.2. DIY : Bucurați-vă de distracție de unghii.Echipat cu doua stelute din plastic model plăci, permițându-vă să DIY nail art.3. Adsorbție puternică Forță : Silicon cap are un puternic de adsorbție de forță, care poate foarte restabili model și de a crea un delicat suprafata unghiei.4. Convenabil de a Folosi : Unghii stamper poate fi folosit pentru a face arta de unghii într-un mod foarte simplu.5. Portabil : greutate redusa, de dimensiuni mici, ușor de depozitat și de transportat, potrivit pentru case, unghii magazine și în alte locuri.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Nail Art Stamper Material : Silicone Stamp Dimensiune : Aprox. 5,5 x 4 cm / 2.2 x 1.6 in Large dimensiuni imprimare : Aprox. 7 x 5 cm / 2.8 x 2in Small dimensiunea de imprimare : Aprox. 6 x 4 cm / 2.4 x 1.6 in Characteristic : special stamper pentru unghii de arta de imprimare și transfer de imagine.Se adoptă un mod transparent cap mare de design.Silicon capul este moale și flexibil.Transferul este convenabil și ușor de curățat.Acesta poate fi de asemenea folosit ca un francez de unghii de producție.Lista de pachete : 1 x Stamper1 x Mare Ștanțare Plate1 x Mic Ștanțare Placă Notă : Manualul de măsurare, acolo va fi un pic de eroare.Vă rugăm să rețineți că stilul de acest produs va fi trimis la întâmplare, vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Nail Art Stamper
Material:
Silicone
Stamp Size:
Approx. 5.5 x 4cm / 2.2 x 1.6in
Large printing size:
Approx. 7 x 5cm / 2.8 x 2in
Small print size:
Approx. 6 x 4cm / 2.4 x 1.6in
Characteristic:
A special stamper for nail art printing and image transfer. It adopts a transparent large head design. The silicone head is soft and flexible. The transfer is convenient and easy to clean. It can also be used as a French nail production.
Package List:
1 x Stamper :
1 x Large Stamping Plate :
1 x Small Stamping Plate   :
Manual measurement, there will be a little error.Please note that the style of this product will be sent randomly, please make sure you don't mind before ordering. :

Produse conexe