.

.

SOOMLON 7 Grila Lavabil Dulap Haine Organizator - Lenjerie Compartiment de Depozitare Cutie, Haine Raft de Depozitare, Pliabil Grila Cutie de Depozitare cu mai Multe Straturi, Dulap Sertar Haine Organizator (Pește)

SOOMLON 7 Grila Lavabil Dulap Haine Organizator - Lenjerie Compartiment de Depozitare Cutie, Haine Raft de Depozitare, Pliabil

RON 70.80

Suma
În stoc

[Material de înaltă calitate] - gros non-țesute tesatura + rezistent la apa PE strat, manoperă fin, moale cusături, durabil.Nu este ușor să se deformează și nu se va prăbuși după utilizare. [Puternic practic] - pentru a satisface toate nevoile dvs. de stocare și de a rezolva cele mai multe dintre haine de zi cu zi probleme de stocare.Acesta poate fi pliat atunci când nu este în uz pentru a economisi spațiu. [Salvează timp și spațiu] - este convenabil pentru tine pentru a ridica haine, a economisi timp și spațiu, și de a îmbunătăți considerabil rata de utilizare de spațiu dulap.Acesta poate fi folosit în mai multe straturi pentru a păstra dulap și sertare curat și ordonat. [Ușor de curățat] - igienice și curate, reducând în mod eficient mirosul de haine și păstrarea haine proaspete.Gros oxford pânză tăiate, puternic și non-deformabil, mașină de spălat. [Gamă largă de utilizări] - foarte potrivit pentru depozitarea lenjerie de corp, șosete, eșarfe, jambiere sau alte elemente.Există mai multe compartimente pentru sortare și organiza lucrurile și păstrați spațiul de locuit organizate.Vă mulțumesc pentru sprijin și încredere.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul nostru, vă rugăm să contactați-ne în timp, vom face tot posibilul pentru a face să vă mulțumiți 100% .Parametru : Dimensiune : 35x17x12cm/13.77x6.69x4.72in Weight : despre 55g Number de grile : 7 Package include : 1 x îmbrăcăminte sac de depozitare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe