.

.

Valink fără Sudură Mătăsuri Bazei de Păr Topper Franjuri Mesa Clip Drept în Frunte Topper cu Breton Wispy Extensie

Valink fără Sudură Mătăsuri Bazei de Păr Topper Franjuri Mesa Clip Drept în Frunte Topper cu Breton Wispy Extensie

RON 23.00

Suma
În stoc

1. Acum puteți în sfârșit ascunde treptată pierderea parului si subtierea fără a deteriora parul natural în doar 1 clip.Restabili pierdut de mult încrederea!. 2. Perfect ascunde caderea parului si arata la fel de natural ca parul dumneavoastra.Cu clipuri care deține topper ferm, nu mai hassle de adezivi și pini.Nimeni nu va ști despre secretul chiar și în zilele cu vant puternic. 3. Schimba parul la un nelimitate stil instantaneu.Puteți vopsi topper în toate culorile și se taie în lungimea dorită.Acesta va rămâne vibrante si matasoasa, chiar și după vopsire, albire, permanentul și îndreptare. 4. Aceasta poate fi redimensionată și aplicate la diferite capul tipuri. 5. Material de încredere : parul toate vin de la tineri fata de donatori.De bună calitate, sănătate textura, și nici o vărsare.Arata destul de plin și abundente.Caracteristici : 1 .Schimba parul la un nelimitate stil instantaneu.Puteți vopsi topper în toate culorile și se taie în lungimea dorită.Acesta va rămâne vibrante si matasoasa, chiar și după vopsire, albire, permanentul și îndreptare.2 .Material de încredere : parul toate vin de la tineri fata de donatori.De bună calitate, sănătate textura, și nici o vărsare.Arata destul de plin și abundente.3 .Aceasta poate fi redimensionată și aplicate la diferite capul tipuri.4 Textura Parului : Silky5 Materiale : temperatură Înaltă de mătase fibre chimice material6 caietul de sarcini : 7 .Acum puteți în sfârșit ascunde treptată pierderea parului si subtierea fără a deteriora parul natural în doar 1 clip.Restabili pierdut de mult încrederea!8 .Perfect ascunde caderea parului si arata la fel de natural ca parul dumneavoastra.Cu clipuri care deține topper ferm, nu mai hassle de adezivi și pini.Nimeni nu va ști despre secretul chiar și în zilele cu vant puternic.Observație : 1.Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală poate fi ușor diferită la culoare imagine.2.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferă datorită măsurare manual.Incluse : 1 x fără Sudură Mătăsuri Bazei de Păr Topper.

Caracteristicile declarate

7 . You can now finally hide the gradual hair loss and thinning without damaging your natural hair in just 1 clip. Restore your long-lost confidence! :
8 . Seamlessly conceal hair loss and look as natural as your own hair. With clips holding the topper firmly, no more hassle of glues and pins. No one will know about your secret even on windy days. :

Produse conexe