.

.

MAOPINER Set de 10 Meniu Acoperă 8,5 x 11 | Restaurant Meniu Reteta Acoperă, cel Mai bun Meniu Cărți și Restaurant Consumabile pentru Bucatarie, Bea, Meniu de Vinuri Acoperă (8.5x 11 (2 Pagini, 4 View))

MAOPINER Set de 10 Meniu Acoperă 8,5 x 11 | Restaurant Meniu Reteta Acoperă, cel Mai bun Meniu Cărți și Restaurant Consumabile

RON 44.70

Suma
În stoc

Ușor Glisați în Design : Nostru Maopiner meniu restaurant capacele sunt proiectate elegant cu un aspect contemporan și vor înfrumuseța fiecare unitate, ambele mai mare-end si casual locuri.Durabil : Toate Maopiner meniu capacele sunt realizate din durabil, transparent, flexibil din PVC, non-zguduitor, non-toxic și fără poluare.Ușor De Curățat : clar suprafata laminata Este proiectat pentru a fi foarte ușor de curățat.Aplicarea pe scară largă : sortarea și deținerea de alimente meniuri pentru restaurante, diners, magazine de delicatese, magazine alimentare, băuturi magazine, bolba magazine, catering, sali, cafenele și locuri de profesionist.Pachetul Inclus : pachet de 10 de ori singur 2 meniul view cover, poate deține până la 2 pagini.Caracteristici : 1. Protecție meniu capacele sunt realizate din PVC de înaltă calitate, clare și ușor de curățat cu o cârpă umedă. 2. Fiecare parte a capacului cusute cu dublu cusute din imitație de piele ornamente, durabil si puternic. 3. Elegant de metal de aur colturi decorative-ar oferi meniuri cu un distins aspect contemporan. 4. Este ușor și convenabil pentru a încărca meniul hârtie sau din lateral. 5. Acest lucru 1 pagina meniu restaurant acoperi oferă 2 opinii pentru noi și se potrivesc pentru 8,5" x 11" scrisoare standard dimensiune de hârtie.Caietul de sarcini : Material : Piele + PVC de Culoare tapițerie : Negru Sarcina Meniu : Din partea Paginii Cantitate : 1 pagini cu 2 vederi Dimensiunea Ferestrei : 8-1/2" x 11" Pliat Dimensiuni de gabarit : 11-3/4" x 9-3/4" x 5/8" Pachetul Inclus : 10 * 1 Pagini Meniu Acoperă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe