.

.

AA - cattle dog grooming DDOTJ Electrice de Tuns Oi, Capre Forfecare Masina 850W 220V 6 trepte de Reglare Foarfece de Tăiere Lână Foarfeca cu Cutie (13 Dinți Curbate Lama)

AA - cattle dog grooming DDOTJ Electrice de Tuns Oi, Capre Forfecare Masina 850W 220V 6 trepte de Reglare Foarfece de Tăiere

RON 550.98

Suma
În stoc

-Design Compact, operațional, de către o singură mână, ușor de utilizat. -Vine inclusive, cu o cutie de depozitare pentru confortul dumneavoastră. -Dispune de 6 viteze reglabile pentru tine de a alege de la. -Lama de reglare a presiunii cu buton rotativ, liniște și vibrații reduse.-Temperatura rece, atunci când funcționarea timp, este ușor pentru a ajunge la animale. -Mecanism de răcire echipate cu ventilatoare agita mai mult din cauza supraîncălzirii de lame si cap. -Special concepute lama-sfat, care nu va afecta oile. -Potrivit pentru ferma trim lână, etc. -Cu mult cablu de alimentare, permite mire animalele în aer liber.-Un set întreg în instrument de caz.De mare viteză, potrivite pentru fiecare zi de tăiere. -Profesională cap de forfecare pentru muncă grea. -Profesionale de proiectare mecanică prelungi durata de viață a lamei. -Puterea totală a motorului și noul design mecanic reduce timpul de lucru. -Perie de curățare Special pentru curățarea aparatului. -6 trepte viteza reglabila.Descriere produs Caietul de sarcini : Culoare : Negru + Verde Voltaj : AC 220 V, 50 hz Ștecher : UE plug (trimis cu un adaptor în funcție de țară) Putere : 850 W turație Nominală : 2800 RPM viteze Reglabile : 1-6 Niveluri de Numărul de dinți de sus : 4 Număr de dintii inferiori : 13 de Zgomot : 85db Dimensiune : Aprox. 36x7x10cm/ 14.17x2.76x3.94" lungime Cablu : Aprox. 4.8 m/ 16ft Pachetul Inclus : 1 x Electric Lână de Forfecare, 1 x Perie, 1 x Cheie 1 x Caz Transport 1 x Manual de utilizare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe