.

.

BIGTUR Off-Road de Recuperare de Tracțiune, Panourile pentru Jeep 4X4 Noroi, Nisip, Zăpadă Tracțiune Scara-Negru de Urgență Anvelope de Tracțiune Instrument (2 Genegration Tracțiune Placi+Geanta, Rosu)

BIGTUR Off-Road de Recuperare de Tracțiune, Panourile pentru Jeep 4X4 Noroi, Nisip, Zăpadă Tracțiune Scara-Negru de Urgență Anvelope

RON 155.98

Suma
În stoc

Dimensiune : Singur bord este de 42"L x 12"W x 2.5"H, și două stivuite placi sunt 3.7" gros.o pereche de greutate pentru 14lbs.Calitate excelentă : Acest tracțiune, panourile cu ajutorul firmei de materiale selectate pentru durabilitate si o viata lunga, materialul principal este armat nailon puternic care poate consolida greutate, impact si rezistenta la UV.Proiectare rațională : BIGTUR urmări adoptă specifice elastic de proiectare.Se foloseste o forma de U pentru a menține propria stabilitate și aderență, și oferă o puternică prindere capacitatea de a preveni alunecarea autovehiculului sau dislocare.Ușor de utilizat : pur și Simplu loc de tracțiune rogojini sub vehiculul pe roți, și de a ajuta mașina să iasă de namol de noroi, nisip, zăpadă.Ușor de Transportat : puteți le-a pus în portbagaj sau pe acoperișul mașinii și să le ia oriunde, iar piesele pot fi stivuite pentru a economisi prețioase spații.Metoda de utilizare 1. Nu începe masina ta sau a pedalei de accelerație prea tare atunci când este prins.Acest lucru va provoca doar mașina să se scufunde mai adânc și mai adânc. 2. Utilizarea Off-Road de tracțiune, panourile ca o lopată pentru a curăța mizeria din jurul anvelopei și a introduce cât mai mult posibil sub roată. 3. Porni mașina la viteză mică, conduce anvelope pentru Off-Road de tracțiune, panourile, și conduce mașina din capcana prin cross-country tracțiune bord . (rețineți că acesta trebuie să treacă la viteza mica) 4. Dacă vehiculul este gratuit, vă rugăm să accelereze la o viteză mică până când se ajunge la un drum greu suprafață. 5. Dacă autovehiculul nu ieși din capcana, vă rugăm să opriți imediat autovehiculul, scoate tractiune Off-Road bord pentru a curăța solul sau nisipul de pe bord, și de a efectua salvare din nou. (să acorde o atenție la detalii de operare, observa scena mediu, și să pună în aplicare posibil plan de salvare).

Caracteristicile declarate

Produse conexe