.

.

3Pairs Reutilizabile de uz Casnic Mănuși de Cauciuc,mănuși de spălat Vase,Grosime Suplimentar Utilizat pentru Curățarea Bucătăriei, de Lucru, Pictura, Gradinarit(Mărimea XL,Galben)

3Pairs Reutilizabile de uz Casnic Mănuși de Cauciuc,mănuși de spălat Vase,Grosime Suplimentar Utilizat pentru Curățarea Bucătăriei,

RON 19.80

Suma
În stoc

ABS Mănuși de Plastic. ✨ PREMIUM și în condiții de SIGURANȚĂ a MATERIALELOR : curățare De uz casnic mănuși sunt realizate din cauciuc natural, fără nici o garnitură, care este mai durabil decât mănușile obișnuite de același fel.Inodor și latex-textura gratuit, permițându-cea mai blândă atingere a pielii, fără reacție alergică. ✨ DESIGN ERGONOMIC : design-ul Ergonomic permite mănuși de cauciuc pentru a se potrivi forma mana perfect,nu este ușor să cadă în timpul funcționării.Proiectarea de granule în palma și degetele crește frecare pentru a asigura o mai bună aderență și control. ✨ MĂIESTRIE RAFINAT : Se adoptă tehnologia de role hemming,care este ușor de a pune pe,și că marginile nu sunt ușor să se rupă.Material mai gros este conceput pentru a evita rupere și perforare,a proteja mâinile de expunerea zilnică la o varietate de detergenți și de uz casnic treburile. ✨ RESPIRABIL și CONFORTABIL : Există un decalaj între mănuși și mâinile,ceea ce îl face ușor de purtat și de decolare.Acesta nu numai pot menține mâinile uscate și pentru a preveni apa de la cădere în jos în mănuși,dar menține, de asemenea, mâinile se deplasează în mod flexibil. ✨ Mai MULTE SCENARII de UTILIZARE : utilizate pe scară largă în întreprinderile industriale și miniere,familii,hoteluri,construcții,pescuit,reparații auto și alte aspecte.Mănuși de cauciuc sunt ideale pentru bucatarie vase sau baie de curățenie,grădinărit sau o mașină de spălat și tot felul de treburi casnice.Notă : nu atingeți Niciodată benzină,uleiuri minerale sau lubrifianți cu mănuși.Pentru a face mănuși de mai durabil,vă rugăm să spălați-le cu apă după utilizare,uscați-le și a le stoca într-un loc uscat,ventilat.

Caracteristicile declarate

Produse conexe