.

.

Bicicleta Maneta, Durabil 2 Fire Stânga Și Dreapta De E-Biciclete Biciclete Electric Maneta De Frână Piese De Schimb (1 Pereche)

Bicicleta Maneta, Durabil 2 Fire Stânga Și Dreapta De E-Biciclete Biciclete Electric Maneta De Frână Piese De Schimb (1 Pereche)

RON 61.38

Suma
În stoc

【Durabilitate Și Stabilitate Ridicată】Această pereche de prindere ghidon construit din aluminiu robust din aliaj, de înaltă performanță de rezistență și stabilitate, face mersul mai sigur. 【Control sensibil】ghidon de prindere sunt de design potrivit ergonomie, bun pentru cazare și anti-derapare holding, frână rapid, puteți controla cu ușurință bicicleta sau scuter.Control sensibil, face masina ta mai sigure. 【Nu Polul Negativ Sau Pozitiv Polul】Ușor de a instala și de a folosi, 1,5 m adâncime a cablului de frână nu are polul negativ sau pozitiv polul distincție și poate fi conectat la sistemul electric al comutatorului de frână după cum este necesar. 【Potrivit pentru】Biciclete de frână mâner potrivit pentru multe tipuri de ciclism biciclete cu 22,5 mm ghidon, cum ar fi biciclete de munte, biciclete rutier și mai mult. 【Accesorii de mare】 Minunată piesă de schimb pentru vechi sau deteriorate maneta de frână de bicicletă.Importanță : siguranță de Călătorie în primul rând, o pereche de sensibilă și stabilă biciclete de frână este foarte important, durabil e-bike maneta set joacă un rol important în protejarea motorului și poate taie puterea la motor în timp ce de frânare, care se extinde durata de viață a motorului.Dioche biciclete de frână mânerul este cea mai buna alegere Caracteristici : Dioche biciclete de frână mâner potrivit pentru multe tipuri de ciclism biciclete cu 22,5 mm ghidon, cum ar fi biciclete de munte, biciclete rutier și mai mult.Acesta joacă un rol important în protejarea motorului și poate taie alimentarea la motor în timp ce de frânare, care prelungește motorul e durata de viata.1,5 m nivel scăzut a cablului de frână nu are polul negativ sau pozitiv polul distincție, pot fi în mod arbitrar conectat la electric comutatorului de frână.Minunate piese de schimb pentru vechi sau deteriorate maneta de frână de bicicletă.Caietul De Sarcini : Material : Aliaj De Aluminiu Culoare : Negru Cantitate : 1 Pereche De Tensiune : Nelimitat Aplicabile Ghidon Diametru : Aprox. 22.5 mm / 0,9 inch Cablu Lungime cablu : Aprox. 1,5 m / 59.1 în Fiecare Maneta de Frână Dimensiuni(L * W) : Appprox. 16 * 8,5 cm / 6.3 * 3.3 în Greutate : Aprox. 260g Lista de Ambalare : 1 x Pereche de Bicicleta Manete de Frână 2 x Mic Fir de Titulari.

Caracteristicile declarate

Material:
Aluminum Alloy
Color:
Black
Quantity:
1 Pair
Voltage:
Unlimited
Applicable Handlebar Diameter:
Approx. 22.5mm / 0.9inch
Cable Wire Length:
Approx. 1.5m / 59.1in
Each Brake Lever Dimensions(L * W):
Appprox. 16 * 8.5cm / 6.3 * 3.3in
Weight:
Approx. 260g
Packing List:
1 x Pair of Bicycle Brake Levers :
2 x Small Wire Holders :

Produse conexe