.

.

lenoup z179 (4 buc) Suport de Telefon Mobil,Telefon Stea Inel Kickstand,Universal 360 de Rotație Telefon Mobil Deget Inelul de Prindere pentru Aproape Toate Telefoanele/Pad(4 Stele de Culoare)

lenoup z179 (4 buc) Suport de Telefon Mobil,Telefon Stea Inel Kickstand,Universal 360 de Rotație Telefon Mobil Deget Inelul de

RON 17.34

Suma
În stoc

【Star suna Telefonul Sta】 : Steaua telefon inel titular vă ajută să țineți telefonul ferm.De asemenea, deget inelul de prindere și să stea ajută viziona clipuri video și fotografii cu rotație de 360 stand unghi. 【Convenabil și în condiții de Siguranță】 : Steaua inel de prindere pentru a preveni telefonul de la picături accidentale și alunecă.Telefon mobil kickstand inel îmbunătăți manipulare mai bună și să promoveze o mână de utilizare. 【Compatibilitate universală】 : se Va potrivi orice plat și non-suprafețe texturate.Sună telefonul poate fi folosit pe cele mai multe smartphone-uri și tablete. 【Material rezistent】 : Stea-inel telefonului este fabricat cu materiale de calitate si dispune de un suport deget leagănul de a construi de calitate. 【Vâscozitate mare】 : Puternic autocolante proteja sigur telefonul dvs. de cădere.Adezivul nu este reutilizabil,vă Rugăm să confirmați poziția înainte de a pune telefonul pe.(Nu se aplica pe texturate /din piele de caz).Metoda De Utilizare : 1. Sterge praful murdăria de pe telefoane sau tablete și uscați-l complet. 2. Coaja de pe partea din spate a hârtiei.Nu atingeți suprafața adezivă de mâinile tale. 3. Vă rugăm să confirmați locul perfect pentru a lipi inel de telefon adezivul este de unică folosință. 4. Apăsați pad de greu împotriva telefonul sau tableta pentru 30 de secunde.Vă rugăm să rețineți că forța de adeziv va fi efectivă după 15 min, nu utilizați sau trageți în sus inelul de telefon după tine stick-l pe telefon. 5. Aplica-l pe plat suface.Adezivul nu este potrivit pentru texturate /piele/silicon caz de telefon. 6. Aplica-l pe comprimat de dimensiuni mici, ar putea fi suficient de puternic pentru un plus de tablete mari.Pachetul inclus : 1 rose gold star telefon inel holder1 steaua de argint inel de telefon holder1 black star telefon inel titular 1 stea de aur de telefon inel de suport.

Caracteristicile declarate

Produse conexe