.

.

LEMORRY Caz pentru Asus Zenfone 8 Flip Piele PU Caz Telefon de Portofel Flip Folio Înveliș rezistent la Șocuri cu [Declanșator] [Carte Slots] [Închidere Magnetică] Cover pentru Asus Zenfone 8 Flip, Noroc Cloverr (Rosegold)

LEMORRY Caz pentru Asus Zenfone 8 Flip Piele PU Caz Telefon de Portofel Flip Folio Înveliș rezistent la Șocuri cu [Declanșator]

RON 23.98

Suma
În stoc

Flip din piele portofel caz de telefon este conceput special pentru Asus Zenfone 8 Flip.Flip portofel caz este de mana cu durabil de înaltă calitate premium piele sintetica si interior TPU case Beautifully artizanale în clasic profil scăzut design Soft PU material aduce foarte confortabil simt tactil.Built-in sloturi pentru carduri pentru a stoca convenabil card de debit, card de credit, carte de IDENTITATE, permis de conducere, chitanțe și alte cărți în timp ce pe drum, fără a lua poșeta outdoor The închidere magnetică ține-ți telefonul și cărțile înăuntru în siguranță.Suport reglabil funcția va aduce mai mult confort pentru hands-free, vizionarea filmelor, video-chat și față-în-față chating cu mai multe unghiuri de vizualizare.Asigura excelenta Jurul rezistenta la Socuri Protectie impotriva zgarieturilor, uzurii și alte damage Precise cut-out design permite ușor și acces complet la boxe, porturi de încărcare, audio porturi si butoane. 1. Sintetice Premium Din Piele Portofel Caz. 2. Stand Caracteristică : Reglabil Unghiuri De Vizualizare. 3. Ultra Slim folio tip caz, pentru a minimiza masă și greutate. 4. Dual sided curea magnetica pentru convenabil tuck departe. 5. Portofel : Sloturi pentru esențial de IDENTITATE și Carduri.Călătorie ușoară și subțire.La LEMORRY telefon mobil Caz este o modalitate intuitivă de a proteja telefonul dvs. și, de asemenea, toate dumneavoastră essentials zilnic într-un singur loc.Confort și calitate premium face portofel caz un elegant all-in-un singur caz, care este perfect pentru utilizarea de zi cu zi.Dispozitivul se fixează strâns pe cadru pentru a vă faceți griji folosi gratuit.Magnetic curea are o prindere sigură totuși, este surprinzător de ușor pentru a elimina.Stand unghiuri sunt extrem de versatile pentru confort de vizualizare.Cut-out pe receptor vă permite închis capacul conversații.Descoperi cum se simte de a folosi una dintre cele mai versatile cazuri pe piață.

Caracteristicile declarate

Produse conexe