.

.

Uxsiya Unghii Mână Perna Manichiura Instrument Accesoriu de Mână Moale Restul Perna Firma pentru Manichiură pentru Unghii Salon(Gri)

Uxsiya Unghii Mână Perna Manichiura Instrument Accesoriu de Mână Moale Restul Perna Firma pentru Manichiură pentru Unghii Salon(Gri)

RON 74.38

Suma
În stoc

Cadrul metalic este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil țeavă, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului.Cadrul metalic este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate țeavă, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului.De înaltă calitate, perna de suprafață, personalizate arc poate fi aproape la mână, bun portante, poate scuti de mână de presiune în timpul nail art.Valoarea mare parte pernă și se simt confortabil, nu numai a îmbunătăți clientului unghii experiență, dar, de asemenea, arată de înaltă gust al proprietarului.Piele de căprioară material în partea de jos, manopera delicat, rafinat ambalaj, unic și elegant, sprijin armat placare proces, stabil mână perna este mai ferm și confortabil.Perna moale de bază, naturale piele PU suprafața nu este doar respirabil, dar, de asemenea, rezistent la apă și confortabil.Caracteristică : 1. De înaltă calitate, perna de suprafață, personalizate arc poate fi aproape la mână, bun portante, poate scuti de mână de presiune în timpul nail art.2. Cadrul metalic este fabricat de înaltă calitate din oțel inoxidabil țeavă, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului.3. Perna moale de bază, naturale piele PU suprafața nu este doar respirabil, dar, de asemenea, rezistent la apă și confortabil.4. Piele de căprioară material în partea de jos, manopera delicat, rafinat ambalaj, unic și elegant, sprijin armat placare proces, stabil mână perna este mai ferm și confortabil.5. Valoarea mare parte pernă și se simt confortabil, nu numai a îmbunătăți clientului unghii experiență, dar, de asemenea, arată de înaltă gust al proprietarului.Spec : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Nail Art Parte Pillow Material : piele PU, inoxidabil steel Optional Culoare : Marmura, Verde, Gray Applicable pentru : uz Casnic, salon de unghii, etc. Caracteristici : Reduce presiunea de mână și elibera mâna fatigue Package Lista : 1 x Nail Art Parte Pernă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe