.

.

Nail Art Parte Pernă, Restul de o Parte Perna, Confortabil Unghii Brațul Restul Mână Perna Perna Masă de Birou Perna Manichiura Instrumente de Design Nail Art Manichiura Grijă pentru Salon Utilizare(#2)

Nail Art Parte Pernă, Restul de o Parte Perna, Confortabil Unghii Brațul Restul Mână Perna Perna Masă de Birou Perna Manichiura

RON 66.58

Suma
În stoc

MÂNĂ BRAȚ de REPAUS PERNA : Unghii Perna confort pentru tratament unghii si manichiura, se poate sprijini încheietura mâinii în mod constant.Ai nevoie doar de a pune mâna direct pe perna, potrivit pentru Manichiura Nail Art bancul de lucru.DESIGN INTIM : este moale și fermă în mod constant pentru a sprijini încheietura mâinii, montaj manichiură masă.Burete moale, cu o elasticitate ridicată oferă confort pentru îngrijirea unghiilor, te face fericit în timpul întregului proces.COMPACT ȘI LUMINĂ GREUTATE PERNA : Buna dimensiuni mână pernă și pliabil masa mat, potrivit pentru portabil transportă.puteți lăsa suficient spațiu pentru tine de a înfrumuseța unghiile pe langa Salonul de Mână Restul Pernă.OPERARE SIMPLĂ : Compact și lumină greutate perna, ușor de utilizat, tot ce trebuie să faceți este să puneți-vă mâinile pe perna direct.Mâna perna deține mâinile în zona de confort, suficient de ferm pentru a în mod constant un suport încheietura mâinii/mână, ușurința de mână de presiune.LARG APPLIVATION : pluș Moale si burete material cu elasticitate ridicată oferă pentru tratament unghii si manichiura tunderea, se pot ține de mână în timp ce făcea o lungă perioadă de timp unghii îngrijire.Unghii profesionale de produse, potrivite pentru salon de unghii, nail art scoala, facultate, en-gros, unghii artist și personale sau de uz casnic, etc. Caracteristică : 1. De înaltă calitate, perna de suprafață, personalizate arc poate fi aproape la mână, bun portante, poate scuti de mână de presiune în timpul nail art. 2. Cadrul metalic este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate țeavă, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului. 3. Perna moale de bază, naturale piele PU suprafața nu este doar respirabil, dar, de asemenea, rezistent la apă și confortabil. 4. Piele de căprioară material în partea de jos, manopera delicat, rafinat ambalaj, unic și elegant, sprijin armat placare proces, stabil mână perna este mai ferm și confortabil. 5. De mare valoare mâna pernă și se simt confortabil, nu numai a îmbunătăți clientului unghii experiență, dar, de asemenea, arată de înaltă gust al proprietarului.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Nail Art Parte Perna Material : PU piele, din oțel inoxidabil Culoare Opțională : #1 Marmura, #2 Verde, #3 Gri Aplicabile pentru : uz Casnic, salon de unghii, etc. Caracteristici : Reduce presiunea de mână și scuti oboseala mâinii Lista de pachete : 1 x Nail Art Parte Pernă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe