.

.

Unghii Maini Pernă, Piele Pu Suprafață Manichiura Restul de Braț cu Cadru Metalic și Pernă Moale de Bază, Oferă Suport pentru Braț Încheietura mâinii(#3)

Unghii Maini Pernă, Piele Pu Suprafață Manichiura Restul de Braț cu Cadru Metalic și Pernă Moale de Bază, Oferă Suport pentru

RON 66.58

Suma
În stoc

NAIL ART PERNA : Mare perna pentru unghii funcționare, manichiura mână perna poate ajuta fixe mâinile clientului într-o anumită măsură, să nail art procesul mai ușor, salva mai mult timp și furnizarea de confortabil manichiura experiență.ȚINE BRAȚUL BALANȚEI : de Înaltă calitate, perna de suprafață, cu delicate de imprimare, oferă suport confortabil pentru mână.Personalizate arc poate fi aproape la mână, bun portante, poate scuti de mână de presiune în timpul nail art.PREMIUM MATERIAL : Moale perna de bază, PU piele de suprafață nu este numai respirabil, dar, de asemenea, rezistent la apă și confortabil.Se poate oferi un confortabil loc de odihnă pentru încheietura mâinii și brațului, ajuta la ameliorarea oboseala mâinii în timp ce manichiură.De ÎNALTĂ CALITATE : manichiura brațul restul Cadrul metalic este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului, face munca ta arata mult mai profesionist.CADOU la ALEGERE : design Detașabil, trage fermoarul, te poate scoate jacheta pentru curățare, care este foarte convenabil.Perfect pentru salon profesional de utilizare, unghii școală de artă sau de uz casnic, este, de asemenea, un mare cadou pentru un prieten care vrea nail art.Caracteristică : 1. De înaltă calitate, perna de suprafață, personalizate arc poate fi aproape la mână, bun portante, poate scuti de mână de presiune în timpul nail art. 2. Cadrul metalic este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, și aplicarea de acoperire vid tehnologie îmbunătățește calitatea și clasa produsului. 3. Perna moale de bază, PU piele de suprafață nu este numai respirabil, dar, de asemenea, rezistent la apă și confortabil. 4. Piele de căprioară material în partea de jos, manopera delicat, rafinat ambalaj, unic și elegant, sprijin armat placare proces, stabil mână perna este mai ferm și confortabil. 5. De mare valoare mâna pernă și se simt confortabil îmbunătăți clientului unghii experiență.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Nail Art Parte Perna Material : PU piele, din oțel inoxidabil Culoare Opțională : Marmura, Verde, Gri, Aplicabile pentru : uz Casnic, salon de unghii, etc. Caracteristici : Reduce presiunea de mână și scuti oboseala mâinii Lista de pachete : 1 x Nail Art Parte Pernă.

Caracteristicile declarate

Produse conexe