.

.

Nail Art Parte Pernă, Parte a Pernei Restul Manichiura Salon de Frumusețe Moale din Piele PU Lavabil Parte Restul Perna cu Manichiura Tabelul Mat(Negru)

Nail Art Parte Pernă, Parte a Pernei Restul Manichiura Salon de Frumusețe Moale din Piele PU Lavabil Parte Restul Perna cu Manichiura

RON 55.78

Suma
În stoc

Potrivit : POTRIVIT pentru salon de unghii, nail art scoala, facultate, unghii artist și personale sau de uz casnic, en-gros, etc. Începător mare de instrumente pentru cei care experimentează cu nail art sau care doresc să nail DIY acasă.EXPERIENȚĂ CONFORTABILĂ : material Rafinat cu aspectul de moda.Din super-moale materialul de piele PU, elasticitate mare oferă confort pentru tratament unghii si manichiura, te face fericit în timpul întregului proces.DETASABILA Material : Piele PU; Element de Culoare : Roz, Negru, Cafea (Opțional); Mat Dimensiuni : Aprox. 37.5 * 28.8 cm / 14.8 * 11.3 inch; Mână Perna Dimensiuni : Aprox. 25 * 15 * 5 cm / 9.8 * 5.9 * 1.9 inch.Acest element este un set profesional de accesorii pentru nail art, care este fabricat din materiale premium pentru confortabil și practice.Detașabil lavabil pernă și saltea pliabila sunt începător mare de accesorii pentru cei care experimentează cu nail art sau care doresc doar să-l încercați, de asemenea, instrument profesional pentru unghii salon și salon de tatuaj.Caracteristici : 1. Din super-moale materialul de piele PU, elasticitate mare oferă confort pentru tratament unghii si manichiura, ținându-l de mână în timp ce făcea o lungă perioadă de timp unghii îngrijire. 2. Design detașabil, puteți spăla pernă se acoperă cu ușurință, de sănătate și de igienă.Compact și lumină greutate perna, ușor de utilizat. 3. Pliabil masa manichiura mat păstrează birou curat, ușor pentru a stoca și de a folosi. 4. 3 culori pentru a alege, aspectul de moda este în conformitate cu populare la modă, care oferă clienților cu o stare de spirit buna. 5. Unghii profesionale de produse, potrivite pentru salon de unghii, nail art scoala, facultate, en-gros, unghii artist și personale sau de uz casnic, etc.Caietul de sarcini : Tip de Element : Nail Art Parte Perna & Mat Material : Piele PU Element de Culoare : Roz, Negru, Cafea (Opțional) Mat Dimensiuni : Aprox. 37.5 * 28.8 cm / 14.8 * 11.3 inch Mână Perna Dimensiuni : Aprox. 25 * 15 * 5 cm / 9.8 * 5.9 * 1.9 inch Greutate Pachet : Aprox. 392 g / 13.8 oz Pachetul Include : 1 * manual de Perna 1 * Manichiura Tabelul Mat.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Nail Art Hand Pillow & Mat 
Material:
PU Leather
Item Color:
Pink, Black, Coffee (Optional)
Mat Size:
Approx. 37.5 * 28.8 cm / 14.8 * 11.3 inch
Hand Pillow Size:
Approx. 25 * 15 * 5 cm / 9.8 * 5.9 * 1.9 inch
Package Weight:
Approx. 392 g / 13.8 oz
Package Include:
 
1 * Hand Pillow :
1 * Manicure Table Mat :

Produse conexe