.

.

Mai presus de Toate de Publicitate Certified Pre Deținut Pană Pavilion Semn Alb Albastru, Afaceri, Steaguri Publicitare, Pre Tipărite Flutter Banner Flag NUMAI, Inc. (11.5 Picioare)

Mai presus de Toate de Publicitate Certified Pre Deținut Pană Pavilion Semn Alb Albastru, Afaceri, Steaguri Publicitare, Pre

RON 303.58

Suma
În stoc

Acest steag este cel mai bun de a utiliza cu mai Presus de Toate de Publicitate, Inc.Flex Banner poli – nu Putem garanta utilizarea cu alte polul sisteme.Tesatura Material : Poliester. 7.8 'H Pavilion + 11' H Poli (necesitatea de a achiziționa separat) va fi 11 ' H Flex Banner Polul Kit. 9.9 'H Pavilion + 14' H Poli (necesitatea de a achiziționa separat) va fi de 14 ' H Flex Banner Polul Kit. 11.5 'H Pavilion + 17' H Poli (necesitatea de a achiziționa separat) va fi de 17 ' H Flex Banner Polul Kit.Mai presus de Toate de Publicitate, Inc Flex Banner™ Steagul numai ca ofera mai mult zona de imprimare, precum și un design diferit forma pentru a ajuta cu dvs. de publicitate are nevoie.Forma unica si design Banner Flex™ Steagul numai iese în evidență în orice mulțime și poate fi ușor de văzut în aproape orice mediu.Colțul de jos Flex Banner™ Steagul numai ca va clapa și pentru a muta cu vântul pentru a adăuga o modalitate suplimentară de a transforma capete.A crea un interior sau exterior de afișare a lansa un produs, de a promova un eveniment sau o deschidere mare, sau pur și simplu de a genera trafic pentru locația dvs. cu ajutorul nostru Flex Banner™ Steagul numai.Mai multe Informații : Când 7.8 'H Steagul Numai (33"W x 94"H) se monteaza peste 11' H Flex Banner™ sistem de Poli de pavilion este de peste 11 Mare.Când 9.9 'H Steagul Numai (35.5"W x 119"H) este montat pe 14' H Flex Banner™ sistem de Poli de pavilion este de peste 14' Mare.Când 11.5 'H Steagul Numai (35.5"W x 138"H) este montat pe 17' H Flex Banner™ sistem de Poli de pavilion este de peste 17' Mare.***Vă rugăm să Rețineți : Această listă este pentru STEAGUL NUMAI - Stâlp și montare se comercializează separat.Steagul nostru Doar se va potrivi cel mai bine la Flex Banner™ Pol de mai Sus Toate de Publicitate, Inc.Nu putem garanta că steagurile noastre se va potrivi pe un Fustangiu sistem de poli.Acesta este un "Stoc la Cerere" Element și este produs atunci când a ordonat.Mai Presus De Toate De Publicitate, Inc., un producător de produse de înaltă calitate variind de la copertine, pop-up, corturi, umbrele terasă pene steaguri, retractabil bannere, director scaune, Un cadru de semne, comerț arată afișează, cabine, huse de masă etc. Ne oferă publicitare Gonflabile și semnalizare soluții pentru lume cele mai de succes branduri și multe dintre cele mai exigente din lume de marketing.

Caracteristicile declarate

Produse conexe