.

.

3D, Gravura Laser glob de Cristal Lumina de Noapte cu Lactee, Sistemul Solar Pământul Saturn Model și a CONDUS lampă de Bază+Astronaut Suport de Telefon Mobil,cel Mai bun Cadou pentru Colegii de clasă și Copiii (Nori)

3D, Gravura Laser glob de Cristal Lumina de Noapte cu Lactee, Sistemul Solar Pământul Saturn Model și a CONDUS lampă de Bază+Astronaut

RON 121.20

Suma
În stoc

★ Materiale de calitate : Realizate cu K9 Cristal, de a Face Mingea Mai Transparentă și Lucioasă, Cu modele gravate în interiorul sferei sunt clare, și sursă de lumină LED în partea de jos face mingea de cristal arata mai frumos si sci-fi!. ★Speciale 3 D, gravura laser design, mingea de cristal va adauga o nota de eleganta pentru orice cameră, decor ideal pentru dormitor, camera de zi și un birou un elegant stil de viață!. ★Lemn LED-uri de Iluminat de bază, de a face mingea de cristal mai frumoase și magice în întuneric!. ★Diametru de minge de cristal : 80mm(3.15 inch) și Un astronaut telefon mobil titularul!USB direct de alimentare, cu comutator!. ★Prefect cadou pentru copii, astronom, iubitor al Universului, profesor de fizica, iubitul, colegii de clasă și copii!. ★ Materiale de calitate : Realizate cu K9 Cristal, de a Face Mingea Mai Transparentă și Lucioasă, Cu modele gravate în interiorul sferei sunt clare, și sursă de lumină LED în partea de jos face mingea de cristal arata mai frumos si sci-fi! ★Speciale 3 D, gravura laser design, mingea de cristal va adauga o nota de eleganta pentru orice cameră, decor ideal pentru dormitor, camera de zi și un birou un elegant stil de viață! ★Lemn LED-uri de Iluminat de bază, de a face mingea de cristal mai frumoase și magice în întuneric! ★Diametru de minge de cristal : 80mm(3.15 inch) și Un astronaut telefon mobil titularul!USB direct de alimentare, cu comutator! ★Prefect cadou pentru copii, astronom, iubitor al Universului, profesor de fizica, iubitul, colegii de clasă și copii!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe