.

.

Noi, Copii, Lumina de Noapte, Kawaii Cadouri Cameră Decor Decoratiuni Dormitor pentru Copii Toddler Adolescenti Fete Baieti Copii, CONDUS de Schimbare de Culoare de Animale Portabil Moi de Silicon Lampa de Control de la Robinet... (Panda)

Noi, Copii, Lumina de Noapte, Kawaii Cadouri Cameră Decor Decoratiuni Dormitor pentru Copii Toddler Adolescenti Fete Baieti Copii,

RON 31.98

Suma
În stoc

90%silicon+10%abs. (⚫inteligente⚫) [Panda de la Robinet timp de Noapte, Lumină] sunt 7 moduri de schimbare a culorii modul + fix modul de culoare și 4 moduri, cum ar fi Panda are două normală (mai cald și mai puternic) + respirație moduri.Acesta poate fi folosit pentru a crea atmosferă în modul de respirație și pline de culoare, modul de nursing lumini,lumini noptieră,lanterne etc. în modul normal. (⚫inteligente⚫) [Lovind Funcțiune Numai] Când te-a lovit corpul principal, puteți controla ciclul de cald mod de culoare (slab) → cald mod de culoare (puternic) → 7 culori modul de conversie → fix modul de culoare → stins → cald mod de culoare (slab) .Mod colorate se oprește la culoarea asta când te lovește atunci când decolorare la culoarea pe care doriți să se oprească. (⚫inteligente⚫) [Activ într-o gamă largă de scene] a Comuta la camera de zi sau lampă de noptieră în camera ta, bucurați-vă de oboseala de zi și bucurați-vă de timp de relaxare.De asemenea, devine un decor pentru studierea living, dormitor etc. Doar aproximativ 11 cm inaltime, atunci când te duci la toaletă, atunci când există o utilizare în bucătărie, puteți să-l purta ca o lumina de noapte.Ideal pentru cadouri pentru prieteni. (⚫inteligente⚫) [Lavabila cu silicon material este făcut ecologice silicon, are un touch confortabil și nu este nevoie să vă faceți griji despre strivire.Și vă puteți spăla de a scoate abajurul parte de panda de la partea de jos, poți să-l frumos, fără griji despre murdărie. (⚫inteligente⚫) [utilizare Continuă timp de 12 ore] Odată încărcat complet, acesta poate fi utilizat pentru 12 ore continuu, așa că vă protejează toată noaptea.Specificatii produs : Material : Silicon + Plastic dimensiune Produs : Aprox 6.47 x 5.42 x 4.33 in dimensiune de Ambalare : 4.68 * 4.68 * 5.07 în Funcționare tensiune / curent : 5 V 10 - 80 m A Putere : 0,8 W capacitate Acumulator : 1200 m A conținutul Pachetului : Pat de lumină lampă + USB MICRO cablu.

Caracteristicile declarate

Produse conexe