.

.

Skateboard Longboard, 41 Inch cu 8 Straturi de Arțar Canadian Picătură Prin Longboards pentru Copii Fete Băieți Tineri Incepatori.

Skateboard Longboard, 41 Inch cu 8 Straturi de Arțar Canadian Picătură Prin Longboards pentru Copii Fete Băieți Tineri Incepatori.

RON 92.60

Suma
În stoc

【POTRIVITE PENTRU TOATE nivelurile de SKATERI】41 x 9.5 inch full size design cu model vintage ofera un control mai bun și ușor de frână; acest Skateboard este ideal pentru Începători și Pro face unele de bază cascadorii și alte trucuri. 【DURABIL Max de sprijin de greutate de 250 kg, potrivite pentru adulți și copii. 【NETEDĂ și RAPID PLIMBARE】Super buna 50mm anti-șoc PU roți cu ABEC-9 rulmenti de precizie și PU bucșe oferi o foarte buna de plimbare.Vine cu All-in-One Skate T-Instrument, are tot ce aveți nevoie pentru a strânge sau reparare skateboard-ul. 【ROBUST si PUTERNIC】Nostru skateboard-ul făcut de Gros de Înaltă Calitate din Aluminiu Camioane De 7" Grele Aliaj de Aluminiu Camioane și ax din oțel, ceea ce le face fiabile și robuste, sigure pentru începători și profesioniști. 【COMPLET】Nu necesită asamblare, Fiecare skateboard-ul este echipat cu un all-in-one t-instrument pentru a facilita demontarea.Dacă există orice probleme de calitate, vă vom rambursa întreaga sumă pentru 30 de zile.

Caracteristicile declarate

Produse conexe