.

.

Improspata Respiratia Limba Curat, Firma Rezistente la Uzură Portabil, Compact, Robust, Stabil Reutilizabile Limba Racleta pentru Clinica Dentara pentru Acasa de Călătorie pentru Bărbați pentru Femei(L)

Improspata Respiratia Limba Curat, Firma Rezistente la Uzură Portabil, Compact, Robust, Stabil Reutilizabile Limba Racleta pentru

RON 19.98

Suma
În stoc

A făcut excelent material otel inoxidabil, sigure și ecologice, ferm si rezistent la uzura, durabil pentru utilizare.Ergonomic racleta șeful de design, cu o curba care se potrivește cu limba, în mod eficient a îndepărta și elimina limba strat de murdărie.Pot fi curățate prin clătire cu apă curată, pot fi curățate cu apă clocotită, sau poate fi folosit după curățare într-un cabinet de curățare. 2 buc de limba racleta sunt disponibile pentru utilizare, să îndeplinească înlocuitorul tău are nevoie, mentinerea igienei orale.Racleta limba cleaner puteți curăța limba ta în câteva secunde, merge direct la partea de jos a limbii pentru a curăța temeinic, fără a lăsa murdărie.Caracteristică : 1. Racleta limba cleaner puteți curăța limba ta în câteva secunde, merge direct la partea de jos a limbii pentru a curăța temeinic, fără a lăsa murdărie.2. Ergonomic racleta șeful de design, cu o curba care se potrivește cu limba, în mod eficient a îndepărta și elimina limba strat de murdărie.3. Pot fi curățate prin clătire cu apă curată, pot fi curățate cu apă clocotită, sau poate fi folosit după curățare într-un cabinet de curățare.4. A făcut excelent material otel inoxidabil, sigure și ecologice, ferm si rezistent la uzura, durabil pentru utilizare.5. 2 buc de limba racleta sunt disponibile pentru utilizare, să îndeplinească înlocuitorul tău are nevoie, mentinerea igienei orale.Caietul de sarcini : Tip de Element : Limba Scraper Material : Inox Steel Characteristics : Durabil, usor de curatat, non-alunecare mâner Lista de pachete : 2 x Racleta Limba.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Tongue Scraper
Material:
Stainless Steel
Characteristics:
Durable, easy to clean, non-slip handle
Package List:
2 x Tongue Scraper :

Produse conexe