.

.

2 Buc Racleta Limba, Reduce Respiratia urat mirositoare, BPA Free, din Oțel Inoxidabil Limba de Curățare, Metal Limba Raclete Respirație Proaspătă în câteva Secunde (A)

2 Buc Racleta Limba, Reduce Respiratia urat mirositoare, BPA Free, din Oțel Inoxidabil Limba de Curățare, Metal Limba Raclete

RON 7.98

Suma
În stoc

Respiratia urat mirositoare : O potrivit racleta limba este cel mai bun mod de a trata respiratia urat mirositoare.Utilizați aceste oțel inoxidabil de înaltă calitate limba screpere pentru a curăța limba ta în câteva secunde.Noul racleta limba nu numai ca va curata gura.Aceste limba raclete va anxietate, stima de sine scazuta, și "control" centrul atenției altora.Veți avea nevoie de cel mai bun oțel inoxidabil limba racleta pentru un maxim de limba răzuire de curățare-deci, nu căutați mai departe!.Ușor De Utilizat Și Curat : de Ce a deșeurilor de bani pe plastic limba raclete care se poate rupe?Cumpara un oțel inoxidabil limba racleta acum și să-ți încrederea de a merge mai departe, știind că dumneavoastră larg-capul racleta limba cleaner va dura.Nu te lăsa prins de fragil și prea mici limba racleta de plastic.Ceea ce este utilizarea?Meriti cel mai bun.Acesta este motivul pentru noi din oțel inoxidabil limba racleta ar trebui să aibă un puternic și complet, care acoperă întreaga limbă.Anti-Rugina : este atât de ușor pentru a îndepărta limba cu limba racleta curat, astfel încât toată lumea nu folosesc racleta limba cleaner este într-adevăr nebun!Fiecare limba racleta are o curba care se potriveste limba ta.Aceste limba raclete sunt durabile.În plus, limba racleta va fi ușor de curățat , nu va rugini si nu se va rupe ca alții.Mai bine Decât din Plastic : acestea limba raclete utilizarea netede din oțel inoxidabil pentru rezistență extrem de mare.Fiecare adult ultra-wide limba cleaner vă permite pentru a maximiza capacitatea de curățare dintr-un metal limba racleta.Spre deosebire de plastic ieftin racleta limba instrumente, aceste oțel inoxidabil limba raclete vă va oferi cea mai curată limbă (și cele mai proaspete respirație) de timp și de timp din nou.Utilizați o limbă nouă racleta rapid și ușor în fiecare zi.După-vânzare de Servicii : Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, am să vă dau un răspuns precis în termen de 24 de ore.Material : de înaltă calitate 304# inoxidabil steel Color : silverfeature : 1. Utilizarea de înaltă calitate 304# din oțel inoxidabil, sigur și stabil.2. Ușor de curățat și ușor de ținut, nu va doare limba.3. Reduce , reduce mirosul, și păstrează gura curată.4. Rezistenta la temperaturi ridicate, nu este ușor de rugină.cum să utilizați : 1. Înainte de utilizare, se pune într-o oala cu aburi sau apă clocotită timp de aproximativ 1 minut și ștergeți-l clean2. Pune limba umed racleta pe limba așa cum se arată în figură, și racla 5-8 ori din interior spre exterior.Curat racleta înainte de a utiliza again3. Repetați de mai multe ori, gargara cu water4. Curățați limba racleta cu apă curată, ștergeți-o și păstrați-l uscat.Pachetul Included2x limba racleta.

Caracteristicile declarate

Produse conexe