.

.

KXZM USB LED Strip Lumina Alb Natural, 5V USB Alimentat 13.2 ft 240LEDs Flexibil SMD2835 de Înaltă Luminozitate de 4000-4500K Nu-rezistent la apa IP33 Bandă LED Lumini(2 buc x 6.6 ft)

KXZM USB LED Strip Lumina Alb Natural, 5V USB Alimentat 13.2 ft 240LEDs Flexibil SMD2835 de Înaltă Luminozitate de 4000-4500K

RON 25.98

Suma
În stoc

[Alimentare prin USB] : Acesta poate fi conectat la banca de putere, încărcător de telefon mobil, calculator, TELEVIZOR, etc. (Nu sunt incluse USB adaptor de alimentare). [Utilizat pe scară largă] : TELEVIZOR lumina de fundal, pat jos lumina, display iluminat de cabinet.În același timp cu power Bank poate fi utilizat în locuri în care iluminarea nu este posibil sau limitat, astfel ca Gustare stand, stand Îmbrăcăminte, stand de Fructe etc. [În condiții de siguranță pentru a utiliza] : tensiunea De lucru este de 5 V, extrem de scăzut de căldură.Este tangibil și în condiții de siguranță pentru copii. [Instalare ușoară] : Auto-adeziv din spate cu bandă adezivă în condiții de siguranță și ușor de aplicare. [Cuttable] : DIY diferite forme Bună flexibilitate, se poate îndoi și ori de la voi.Banda LED lumini pot fi tăiate la fiecare 3 Led-uri de-a lungul mărci de tăiere, foarte potrivit pentru DIY ușor.

Caracteristicile declarate

Produse conexe