.

.

EMMA Beauty Gel de unghii, de Lungă Durată Culoare Unghiilor, 12+ Liber Formula, Vegan & -Cruzime Liber, N. Y. E. 365, 0.44 fl. oz.

EMMA Beauty Gel de unghii, de Lungă Durată Culoare Unghiilor, 12+ Liber Formula, Vegan & -Cruzime Liber, N. Y. E. 365, 0.44

RON 24.00

Suma
În stoc

Ușor de aplicare și îndepărtare.Finisaj lucios, rezistent la ciobire, și a 21-a zi puterea de ședere. 30-60 de al doilea remediu în conformitate cu LED nu se usuce timp de nevoie. 12+ Liber formula, PETA certificate, cruzime și vegane.Funcționează pe unghiile naturale și artificiale.De sticlă și capac oferă un aspect modern și este ușor să dețină.44 Uncii. "Viata are nevoie de Mani & Pedi e" EMMA V. S. G. P. standuri pentru Foarte Specială de Gel Polish.Programul de ocupat, mereu pe fugă?Nici o problema.EMMA V. S. G. P. a fost conceput pentru a fi folosit ca un sistem de 21 de zile de uzură.Pur și simplu utilizați EMMA Gel Base Coat, Culoare dorită Haina, și Top Coat împreună în Duet Multi-Cura de Lumină LED-uri sau GENIU Reîncărcabilă Lampă cu LED-uri.Te va iubi doar rezultatele. 12+ Liber Formula EMMA V. S. G. P. gel de lacuri sunt 12+ Gratuit și a făcut fără Toluen, Dibutil Ftalat (DBP), Formaldehidă, Rășină Formaldehidă, Camfor, TPHP, Xilen, Etil Tosylamide, MEHQ/HQ, Methylisothiazolinone, Parabeni, Animale de Ingrediente Derivate și Gluten.Fiți siguri EMMA este cea mai sigura gel polish puteți cumpăra și de a folosi.Cum pentru a stoca : Gel lac de unghii pot experimenta modificări în grosimea și culoarea atunci când este expusă la lumina puternica sau de căldură, așa că cel mai bine pentru a stoca dvs. de gel lac de unghii într-o rece zona de întuneric.

Caracteristicile declarate

Produse conexe