.

.

jsmhh Compatibil cu Mercedes Benz E 200 Coupe Masina de Acoperire Impermeabil Respirabil Gros de Protecție solară Ploaie Prelată de Pânză (Culoare : Albastru)

jsmhh Compatibil cu Mercedes Benz E 200 Coupe Masina de Acoperire Impermeabil Respirabil Gros de Protecție solară Ploaie Prelată

RON 343.96

Suma
În stoc

Aceasta masina husa este Compatibila Cu Mercedes Benz E 200 Coupe, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra, Dacă modelul dvs. nu se potrivește cu mașina de acoperire, puteți intra în magazinul nostru, există mai multe tipuri de huse auto pentru tine de a alege, puteți, de asemenea, sa ne contactati prin intermediul mesageriei, vom introduce cele mai potrivită mașină acoperi.De PROTECȚIE - pentru a Proteja masina de ploaie, lapoviță, zăpadă, copac, resturi, daune soare, murdărie, praf și mai mult.ASIGURA - Elastică colțuri și sub-curea masina face mai ușor pentru a se potrivi și sigur.Oxford-material rezistent este durabil și oferă masina ta un confortabil și în siguranță de neuitat.Anti-furt blocare parola : ușor de utilizat, sigure și fiabile, eficiente anti-furt.Bine ati venit la nostru shop I vă dorim o experiență plăcută la cumpărături!Produsele noastre au fost bine testate, verificate și ambalate înainte de livrare.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, astfel încât să vă putem oferi cele mai bune servicii.Nume produs : Masina cover Color : Negru , Albastru , Verde , Camuflaj , Gray Applicable modele : Compatibil Cu Mercedes Benz E 200 Coupe Material : Oxford cloth Basic echipamente : mașină acoperă, parola de blocare , stocare bag Function : acid ploaie, zăpadă crema de protectie solara, rezistenta la zgarieturi, praf, lacrima resistance Protect ta vehicle1. Masina de acoperire reflectă razele ultraviolete pentru a preveni auto de a fi zgâriat.2. Preveni dăunătoare de praf, anti-imbatranire si uzura internă în industria auto și componente mecanice.prompt : 1. Proiectul actual de culoare pot fi ușor diferite din cauza efecte de iluminare/mediu, de afișare setarea de luminozitate, etc. 2. În ceea ce privește dimensiunea, vă rugăm să permită o diferenta de 1-2 cm din cauza măsurare manual, vă mulțumesc!Sper să vă oferi un serviciu mai bun.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă rugăm să căutare pentru 'jsmhh pentru produse conexe!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe