.

.

VOLT PLUS TECH Rapidă de Adaptare Turbo 18W Perete & Auto USB Dual-Port Kit Funcționează pentru Samsung Galaxy A51 cu (2) USB Tip-C Cabluri!

VOLT PLUS TECH Rapidă de Adaptare Turbo 18W Perete & Auto USB Dual-Port Kit Funcționează pentru Samsung Galaxy A51 cu (2) USB

RON 59.98

Suma
În stoc

▶[DESIGN INTELIGENT] combinația de Port USB cu USB de Tip C Lucrări pentru Lucrări pentru Samsung Galaxy A51 oferă suplimentar USB Putere maximă de ieșire, și se adaptează automat la ieșire fiecare în consecință. ▶[FAST CHARGING] Garantat compatibil cu Lucrări pentru Samsung Galaxy A51. ▶[INGENIOS CONSTRUIT] Solid Port USB cu Adaptabile Cablu care e la 5 picioare (1,2 M) se extinde în mod natural cu primul-rata de retenție forma!Și este conceput pentru a se potrivi toate aftermarket cazuri & accesorii (inclusiv viața dovada & vidra-cutie de cazuri). ▶[AVANSAT de CERTIFICARE] Aprobat de UL & CE & certificare FCC.Acest incarcator auto este potrivit pentru toate modelele de vehicule cu DC 12-24 V intrare.Nici problemele de interferență cu radio, Bluetooth sau Wi-Fi. ▶[Durata de VIAȚĂ FIABILITATEA] Robust coajă policarbonat, Plastic ABS, și-a construit-in "smart cip IC" cu material termic design va păstra adaptor auto împotriva supraîncălzi și previne supra-sarcină in Works pentru dispozitivul dumneavoastră. ⚡Super Rapid 25 W Încărcare USB-C Mașină și Perete Lucrează pentru Samsung Galaxy A51 cu Detasabila Quick Charge 3.0 USB-C Cabluri de Date (ALB)!Noua versiune actualizată include USB Tip-C Auto Avansat și Încărcător de Perete cu Adaptive Fast Charge plus Quick Charge 3.0 Tehnologie de putere Funcționează pentru dispozitivul dvs. mai repede decât oricând, datorită de Înaltă Amp Tehnologie.✅CAIETUL de sarcini : ●rapid, Rapid și Turbo taxa pentru dispozitive și tablete, fără scădere Lucrează pentru durata de viață a bateriei datorită bateriei optimizat algoritm de încărcare.●Built-in de protecție la supratensiuni, căldură extremă, și alte pericole, și știm că Funcționează pentru telefonul dvs. smartphone sau tabletă va rămâne în siguranță în timp ce de încărcare.●Taxa de orice Tip USB-C dispozitiv activat.Turbo Power suportă o gamă largă de profile care pot profita de aprins-rapid de încărcare de viteze.●Plin moduri de Ieșire : 5 V/2.85 O, 9 V/2.85 O, la 25 de Wați de Putere Totală, acest lucru este unic, deoarece acesta garantează o mai coerentă și solidă performanță✅ACCESORII : ●Această Slim Incarcator Auto poate încărca, de asemenea, cele mai multe alte dispozitive cu Lucrări originale OEM cablu (vândut separat)●Elemente Suplimentare care lucrează cu acest lucru, cu condiția să utilizați Lucrează pentru propria ta/cablu original sunt toate Iphone-urile, cele Mai multe ipad-uri, Tablete, Tablete Surface, Mici Laptop-uri, Chromebookuri atâta timp cât acestea sunt 25 Watts de putere aprobat.●Conservarea energiei prin : Micro Trage tehnologie reduce automat consumul de energie atunci când nu este activ încărcarea unui dispozitiv●Puternic și Eficient : Atât Mașina, cât și Unitatea de Perete Oferă Oferă până la 15 Wați de putere Maximă de ieșire taxa de cele mai multe dispozitive, smartphone-uri și tablete.

Caracteristicile declarate

Produse conexe