.

.

EODNSOFN Portabil Copii cu Cos de Baschet Scopul de Baschet Hoop cu Net Șurub coș de Baschet pentru Exterior Interior Copii (Culoare : O, de Dimensiune : Unul mărime)

EODNSOFN Portabil Copii cu Cos de Baschet Scopul de Baschet Hoop cu Net Șurub coș de Baschet pentru Exterior Interior Copii (Culoare

RON 584.64

Suma
În stoc

Acest scopul de baschet hoop set este perfect pentru ambele joacă în interior și în aer liber de recreere.Janta de baschet are un heavy duty din otel cu cadru acoperit cu pulbere de sosire.Puternic polypropylenes material, net este, de asemenea, foarte durabil.Poate fi instalat pe mai multe standard de tărgi.Ansamblul este destul de ușor.Acest scopul de baschet hoop set este perfect pentru ambele joacă în interior și în aer liber de recreere.Janta de baschet are un heavy duty din otel cu cadru acoperit cu pulbere de sosire.Puternic polypropylenes material, net este, de asemenea, foarte durabil.Poate fi instalat pe mai multe standard de tărgi.Ansamblul este destul de ușor.Caietul de sarcini : Culoare : Albastru+Rosu(Ca Spectacol cinematografic) Material : Metal Dimension : 32 cm /12.6 inch(Aprox) Continut Pachet : 1* coș de Baschet(Cu Șuruburi și net) NOTE : 1. Vindem doar Produse Principale, NU Alte Produse.2. Din Manualul de Măsurare Este Necesar, vă rugăm să Lăsați un Spațiu de 1-3 cm.3. Din cauza Ecran Diferențe, Culoarea Poate Fi Ușor Diferită de Temperatura de Culoare, vă rugăm să permiteți.REAMINTESC : După primirea pachetului și produsul cu atenție.Dacă receific Prin e-Mail pentru a Rezolva Problema.Va vom raspunde cat asa mai departe posibil și de a face pentru a satisface nevoile dumneavoastra!Cel mai bun cadou pentru copii.

Caracteristicile declarate

Color:
Blue+Red(As Picture Show)
Material:
Metal
Dimension:
32 cm /12.6 inch(Approx)
Package Contents:
1* Basketball Rim(With Screws and net) :
NOTES:
1. Only Sell Main Products, NOT Other Products. :
2. Since Manual Measurement Is Required, please Leave a Space of 1-3 cm. :
3. Due to Screen Differences, The Color May Be Slightly Different from Your Expected Color, please allow. :
REMIND:
After receiving the package and the product carefully. If the receific it Via Email to Resolve The Problem. We will reply as so on possible and do out to meet your needs! :
The best gift for children. :

Produse conexe