.

.

CXYHMG LED Perdea de Lumini Șir, 300 Zână Fereastra de Lumina cu Telecomanda, 8 Twinkle Star Moduri de Crăciun Dormitor Petrecere Decoratiuni de Nunta, USB Powered, 9.8 x 9.8 ft, 10 Cârlige. (1 Alb Cald)

CXYHMG LED Perdea de Lumini Șir, 300 Zână Fereastra de Lumina cu Telecomanda, 8 Twinkle Star Moduri de Crăciun Dormitor Petrecere

RON 53.68

Suma
În stoc

MULTI-SCOP PERDEA de LUMINĂ - Cortina Șir Lumina este perfect perete sau geam lumini de fundal de Crăciun, petrecere, aniversare, nunta, casa, comerciale,fereastra, baie, Vacanță, hotel, centru comercial etc. Estompat & Rezistent La Apa. 8 SCLIPIRE ESTOMPAT MODURI - Twinkle star 300 led-uri cortina fereastra șir lumina Echipat cu telecomanda ,Vino cu telecomanda pentru a controla 8 funcții și lumini (Combinație, slow fade, twinkle, Secvențială, În Val,flash,steady on, Slo-glo).Fiecare modul va aduce o atmosfera romantica.USOR DE instalat si UTILIZAT - Zână Perdea de lumini Proiectat cu USB Alimentat vă permite să convenabil direct responsabil prin intermediul computerului, power bank, și alte dispozitive USB.Proiectat cu 10 Carlige, puteți închide cu ușurință oriunde și bucurați-vă de stele sclipire de lumină.De SIGURANȚĂ și de ÎNALTĂ CALITATE - perdea de Lumină realizate din sârmă de cupru și au o textura moale, USB Alimentat mai sigure,De calitate impermeabil este IP44. Astfel încât să puteți nu doar perdea de lumini șir de interior instala, de asemenea, perdea de lumini șir în aer liber.SATISFAC & SERVICII de CALITATE - Ne-va ofera gratuit & client service de Calitate, vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebare despre perdea de lumină, suntem în picioare de a ajuta și pentru a rezolva orice problema ai tot timpul!. 1.Controla cu ușurință lumini de perete de la distanță. 2.Comutator de Alimentare : apăsați butonul ON/OFF pentru a controla puterea. 3.Poate fi timer : 6 ore pe,18 ore. 4.8 moduri de afișare : apăsați numărul 1-8 buton pentru a alege modul de lumină. 5.Ajustarea luminozității : apăsați butonul +/- pentru a obține diferite de luminozitate pentru stari liniștită.

Caracteristicile declarate

Produse conexe