.

.

ZSYXM Cadouri de Ziua Luminile de Noapte Ghirlande Petreceri de Ziua Îndrăgostiților Lampă de Masă a Crescut de Flori de Arbore de Acasă Decorare Dormitor (Emițătoare de Culoare : 01)

ZSYXM Cadouri de Ziua Luminile de Noapte Ghirlande Petreceri de Ziua Îndrăgostiților Lampă de Masă a Crescut de Flori de Arbore

RON 141.50

Suma
În stoc

【Crescut】Ultima Floare Nu Se Va Usca Și Va Muri.Eterna Trandafir Va Aduce Infinit De Dragoste Și Frumusețe. 【Mai Multe Opțiuni】Toată Lumea Are Propriile Lor Păzitor Trandafiri.Culorile Diferite Reprezintă O Preferințe Diferite.Fiecare Culoare Este Real, Pur Impregnate Pentru A Menține Culoarea Și Durabilitate. 【Aprinde Viața Ta】Sunt Frumos Decorul Camerei, Puteți Folosi Pentru Decor Orice Loc Doriți.Să Viața Ta Plină De Natura Respirație,Decora Casa Ta Și Să Te Elibereze De Presiunea De Lucru. 【Cadou Romantic】Trandafir Cristal Este Un Cadou Romantic Pentru Femei, Mama, Sotie, Prietena, Fiica, Iubitori Și Prieteni de Ziua Recunoștinței, Ziua Mamei, Nunta, Logodna, Aniversare, Ziua de nastere. 【100% Satisfacție】Dacă Veți Găsi Că Produsul Este Deteriorat După Ce A Primit-O, Vă Rugăm Să Ne Contactați Imediat.Caietul de sarcini : Material : Material Plastic, Fier Trunk Led Număr : 24 Lumini Culoare : Negru / Alb Dimensiuni : 400x120mm Power : Modele de Baterii (Bateria Nu este Inclusă) + Usb cu Dublă Utilizare (Cu Cablu Usb)1 X Light1 X Cablu Usb.

Caracteristicile declarate

Material:
Plastic Fabric, Iron Trunk
Led Number:
24 Lights
Color:
Black / White
Size:
400x120mm
Power:
Battery Models (Battery Not Included) + Usb Dual-Use (With Usb Cable)
1 X Light :
1 X Usb Cable :

Produse conexe