.

.

Senzor de distanță, de Înaltă Sensibilitate Senzori de Proximitate DC6‑36V Abordare Universală Senzor pentru Detectarea de Echipamente de Securitate(TOSD-04-503 NPN Normal Deschis)

Senzor de distanță, de Înaltă Sensibilitate Senzori de Proximitate DC6‑36V Abordare Universală Senzor pentru Detectarea de Echipamente

RON 32.78

Suma
În stoc

Acest impermeabile și rezistente la ulei sârmă standard are o bună conductivitate și flexibilitate bună de încredere pentru a utiliza.Are sensibilitate ridicată și rapidă de răspuns în frecvență pentru a preveni vibrațiile și interferențe de lucru stabil.Echipat cu o lungă până la 196 cm, care se va adăuga mai mult confort pentru modulul de detectare și de detectare.Poate fi aplicat în mod flexibil în echipamente de securitate, mașini textile, mașini CNC echipamente, și așa mai departe.Plastic ABS de inducție cap și robust din oțel filetate locuințe, ideal pentru lucrul în medii dure.Caracteristică : 1. Are sensibilitate ridicată și rapidă de răspuns în frecvență pentru a preveni vibrațiile și interferențe de lucru stabil.2. Plastic ABS de inducție cap și robust din oțel filetate locuințe, ideal pentru lucrul în medii dure.3. Acest impermeabile și rezistente la ulei sârmă standard are o bună conductivitate și flexibilitate bună de încredere pentru a utiliza.4. Poate fi aplicat în mod flexibil în echipamente de securitate, mașini textile, mașini CNC echipamente, și așa mai departe.5. Echipat cu o lungă până la 196 cm, care se va adăuga mai mult confort pentru modulul de detectare și de detectare.Cum să Utilizați : Instrucțiuni de Cablare : 1. Maro : Alimentare Cu Energie Pozitivă Pole2. Albastru : Alimentare Cu Energie Negativă Pole3. Negru : Ieșire Signal Specification : Tip de Element : Proximitate Switch Material : Oțel + ABS Plastic Rated Tensiune de Lucru : DC 6-36 VThread caietul de sarcini : M18 Lead Lungime : Aprox. 196 cm / 77.2 in Environmental Umiditate : 35~95%HRAmbient Temperatura : -25℃ ~ +65 ° c (fără îngheț) Lista de pachete : 1 x Comutator de Proximitate.

Caracteristicile declarate

Item Type:
 Proximity Switch
Material:
Steel + ABS Plastic
Rated Working Voltage:
DC 6-36V
Thread Specification:
M18
Lead Length:
Approx. 196cm / 77.2in
Environmental Humidity:
35~95%HR
Ambient Temperature:
-25℃ ~ +65℃ (no freezing)
Package List:
1 x Proximity Switch :

Produse conexe