.

.

Adeziv Cârlige, Grele Cârlige de Perete din Oțel Inoxidabil rezistent la apa Umerase pentru Bucatarie, Baie, Genti, Prosop, Halat, Chei, Halat, Acasă, Birouri (4 Pack)

Adeziv Cârlige, Grele Cârlige de Perete din Oțel Inoxidabil rezistent la apa Umerase pentru Bucatarie, Baie, Genti, Prosop, Halat,

RON 19.76

Suma
În stoc

✅ 【ADEZIV PUTERNIC】 : importate adeziv cârlige are un ultra-puternic de vâscozitatea, Acest auto-adeziv hook are o super-vâscozitatea,și maximă a capacității portante este 8-20 kg.DIMENSIUNI : 1.77" x 1.77"x1.38". ✅ 【OȚEL INOXIDABIL DESIGN】 : Auto-adeziv cârligele sunt realizate de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304 cu robust extins lung și drept mâner, care se încheie cu perfect îndoire.Elegant cârlige de argint, frumos și la modă.rezistente la ulei, rugina dovada , rezistent la apa si are o multime de rezistență foarte ridicată și temperaturi scăzute.Puternică de a deține o gamă largă de elemente, cum ar fi halat, prosop, chei, genti, palarii, halat, umbrele, etc. ✅ 【APLICAREA pe scară LARGĂ】 : Funcționează pe o varietate de suprafete : gresie, sticla, lemn, plastic, inox, metal, mozaic, etc. Este o necesitate pentru casa ta, hol, dormitor, baie, bucatarie, dulapuri, birou, dormitor, etc. păstrați-le în organizație, căutându-le repede atunci când în uz. ✅ 【UȘOR DE instalat și ELIMINA】 : Nu cuie, șuruburi necesare, nu de foraj, nu este nevoie de unelte sau daune de perete, poate fi instalat într-un minut.Dacă doriți scoateți-l, se poate utiliza un uscător de păr pentru a încălzi auto-adeziv, care nu deteriora perete. ✅ 【FACE VIAȚA mai UȘOARĂ】 : 4 cutii de Adeziv Cârlige!Cumperi mai mult, salva mai multe!De înaltă calitate cârlige de perete care te poti baza.Calitatea de adeziv cârlige va face viața mai ușoară.Autoadezive, cârligele sunt realizate de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304 cu robust extins lung și drept mâner, care se încheie cu perfect îndoire.Elegant cârlige de argint, frumos și la modă.rezistente la ulei, rugina dovada , rezistent la apa si are o multime de rezistență foarte ridicată și temperaturi scăzute.Puternică de a deține o gamă largă de elemente, cum ar fi halat, prosop, chei, genti, palarii, halat, umbrele, etc.Funcționează pe o varietate de suprafete : gresie, sticla, lemn, plastic, inox, metal, mozaic, etc. Este o necesitate pentru casa ta, hol, dormitor, baie, bucatarie, dulapuri, birou, dormitor, etc. păstrați-le în organizație, căutându-le repede atunci când în uz.Autoadezive, cârligele sunt realizate de înaltă calitate din oțel inoxidabil 304 cu robust extins lung și drept mâner, care se încheie cu perfect îndoire.Elegant cârlige de argint, frumos și la modă.rezistente la ulei, rugina dovada , rezistent la apa si are o multime de rezistență foarte ridicată și temperaturi scăzute.Puternică de a deține o gamă largă de elemente, cum ar fi halat, prosop, chei, genti, palarii, halat, umbrele, etc. Funcționează pe o varietate de suprafete : gresie, sticla, lemn, plastic, inox, metal, mozaic, etc. Este o necesitate pentru casa ta, hol, dormitor, baie, bucatarie, dulapuri, birou, dormitor, etc. păstrați-le în organizație, căutându-le repede atunci când în uz.

Caracteristicile declarate

Produse conexe