.

.

Ochi De Călătorie De Laborator. Hârtie 3D Globe - XL călătorie de Călătorie Hartă a Lumii - Călătorii Tracker - Ace de Aur - Marca Unde Ați Fost!

Ochi De Călătorie De Laborator. Hârtie 3D Globe - XL călătorie de Călătorie Hartă a Lumii - Călătorii Tracker - Ace de Aur -

RON 38.20

Suma
În stoc

-IUBITORII de CĂLĂTORIE : Această hartă este ideal pentru cei care doresc să trăiască în deplasare, întotdeauna au o nouă destinație în minte și vreau să-mi amintesc de unde au plecat și o poveste de fiecare loc, ei cred că nu este nimic mai bun decât călătoresc în lume și de a găsi întotdeauna ceva special în fiecare loc pe care le vizitează. -DECOR : Ochi de Călătorie Lume este perfect pentru a decora spații, cum ar fi un birou (de birou), camera, un raft de cărți sau orice loc vă puteți imagina va arata bine cu Ochi de Călătorie Lume. -CADOU : Acest Glob este un cadou ideal pentru cei cărora le place să călătorească, să cunoască culturi și să îndeplinească noi prieteni.După aceea, atunci când pin-ul, apoi locul în care au vizitat ei vor aminti, de asemenea, persoana care le-a dat acest fabulos hartă. -UNISEX : design Ochi de Călătorie Hârtie Glob este atemporal și minimalist perfect pentru bărbați și femei. -SPECIFICATII : Acest glob are 8.7 cm în diametru și vine într-un plic plat, pliere într-un obiect 3 D, este foarte ușor pentru a asambla și este, de asemenea, foarte ușoară, se include ace de aur, care va face să vă amintiți toate locurile minunate pe care le-ați vizitat.Ochi hartă de călătorie este un obiect care te invită să-și amintească locurile pe unde ai fost, care sunt marcate cu ace de aur.Este un emoțională, minimalist și atemporal obiect, este foarte usor de asamblat, nu sta pe cont propriu și este, de asemenea, perfect pentru decorarea dintr-o cameră într-un birou sau de bibliotecă, este un cadou excelent pentru cei cărora le place aventura și de a cunoaște diferite locuri, de asemenea, servește ca o sursă de inspirație pentru a planifica următoarea destinație.

Caracteristicile declarate

Produse conexe