.

.

Portabil Generator de Semnal 4-20mA /0-10V/mV Tensiune de Curent Milivolt Sursa de Semnal Etalon, Tester Semnal pentru PLC, DCS, ESD, Transmițător, Traductor, Theremal Rezistența de Întreținere (Negru)

Portabil Generator de Semnal 4-20mA /0-10V/mV Tensiune de Curent Milivolt Sursa de Semnal Etalon, Tester Semnal pentru PLC, DCS,

RON 178.20

Suma
În stoc

【Multi funcționale și de Înaltă Precizie】:generatorul De semnal acoperă cele mai multe dintre funcțiile necesare pentru întreținere, cum ar fi PLC, DCS, ESD, instrumentele de teren, supape regulatoare, invertoare și așa mai departe.E cu mare precizie și stabilitate pe termen lung. 【Înaltă Calitate în Interiorul Chips-uri】:DA, referință de tensiune, amplificator operațional și alte chips-uri adopte toate de înaltă precizie și de înaltă temperatură stabilitate chips-uri pentru a îmbunătăți stabilitatea temperaturii și pe termen lung de imbatranire performanțele instrumentului. 【Consum redus de Energie】:Calibrator Semnal Tester este cu built-in baterie reîncărcabilă litiu, puteți obține toate funcțiile fără sursă de alimentare externă.E consum redus de energie si mult timp de așteptare. 【Răspuns rapid și Ușor de Operat】:Semnal Tester este rezonabil butonul layout, toate funcțiile au independente corespunzătoare.Toate butoanele de răspuns rapid, fără întârziere. 【Compact și Portabil】:Semnal Etalon greutati 125g.E dimensiune la îndemână și ușor de a lua oriunde te duci.Generatorul de semnal acoperă cele mai multe dintre funcțiile necesare pentru întreținere, cum ar fi PLC, DCS, ESD, instrumentele de teren, supape regulatoare, invertoare și așa mai departe.E cu mare precizie și stabilitate pe termen lung.DA, referință de tensiune, amplificator operațional și alte chips-uri adopte toate de înaltă precizie și de înaltă temperatură stabilitate chips-uri pentru a îmbunătăți stabilitatea temperaturii și pe termen lung de imbatranire performanțele instrumentului.Built-in baterie reîncărcabilă litiu, este consumul redus de energie si mult timp de așteptare.Caracteristici Produs : . 1. Butonul de resetare- Pentru a reporni generatorul de semnal. 2. USB Port de Încărcare- bateria Nu este necesar.o.Atunci când tensiunea bateriei este sub 3.5 V,display apare "LO",indicând că are nevoie de încasat.b.Dacă vrei să știi de capacitatea bateriei, apoi apăsați butonul de alimentare ,se va arata tensiunea pe ecran, dacă tensiunea de peste 3,9 V, atunci înseamnă o capacitate suficientă, dacă sub tensiune 3.6 V, atunci înseamnă o capacitate mai mică. 3. Negru și Roșu Test Clip- Livrat cu negru și roșu test clip. 4. Afișa în mod clar- Ușor pentru a citi datele. 5. Cheie cu Butoane- Cheie cu butoane corespunzătoare funcției sale.Ușor de înțeles și să-l opereze.

Caracteristicile declarate

Produse conexe