.

.

Îndreptat părul Crema/Styling Păr Permanent, 2 * 450ml Crema de Par Set Salon de Frumusețe de Lungă Durată Condiționat Tratament pentru parul Cret sau Drept Subțiri Par Fin(Ionizante fier 450ml*2)

Îndreptat părul Crema/Styling Păr Permanent, 2 * 450ml Crema de Par Set Salon de Frumusețe de Lungă Durată Condiționat Tratament

RON 81.18

Suma
În stoc

Funcția : Acest perm crema de par set cu foarte elastic, se poate face parul natural și luciu, și înmoaie textura parului.Sigur Ingredient Natural : Se folosesc ingrediente ușoară, aceasta nu va stimula sau deteriora parul.Cu miros parfumat și nu este înțepător, care este sigur și de încredere.Acest lucru permanent crema de par set ușor de a absorbi și de a umple nutriție și hidratare pentru par.De înaltă Performanță : singur pas Simplu aplicație pentru permanent parul drept, uleiuri Naturale și extracte minimiza damaage de păr, Rezultatele pot dura până la 3 luni.Noua Formula : Nostru indreptarea parului crema conține mai mult de îndreptare agent.Îngrijirea părului formulă îndreaptă chiar parul tratat chimic, lăsându-l moale, stralucitor si sanatos.Ușor De Utilizat : Acest perm crema de par cu miros parfumat și nu este înțepător, care este sigur și de încredere.Noastre de îndreptare tratamente de zi cu zi reduce timpul de styling și de a îmbunătăți rezultatele!.Caracteristică : 1. Utilizare usoara ingrediente, aceasta nu va stimula sau deteriora parul. 2. Simplu și ușor de utilizat, ușor pentru păr și poate economisi timp. 3. Foarte elastic, face parul natural și luciu, și înmoaie textura parului. 4. Ușor de a absorbi și de a umple nutriție și hidratare pentru par. 5. Cu miros parfumat și nu este înțepător, care este sigur și de încredere.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Păr Instrument de Conținut : 450ml + 450ml Tipul de Opțional : Permanent Parul Crema, Parul Drept Crema 1. Extrude crema de par (A) 2. Aplica-l pe par de 2 cm de la scalp 3. Prinde parul cu un clip, și apoi să înceapă aplicarea crema (O) pe par uniform și perie-l cu coada 4. Menține părul drept și țineți apăsat timp de 20 de minute.apoi se clătește părul cu apă și sufla uscat 5. Folosesc crema de par (B) la fel ca detaliile de mai sus Lista de pachete : 2 x Permanent Parul Crema (A+B Smântână) SAU 2 x Parul Drept Crema (A+B Crema) de Bază (la alegere) .

Caracteristicile declarate

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Tool
Content:
450ml + 450ml
Optional Type:
 Hair Perm Cream, Hair Straight Cream
1. Extrude the hair cream (A) :
2. Apply it on the hair 2cm from the scalp :
3. Clamp the hair with a clip, and then start applying cream (A) on the hair evenly and brush it to the tail :
4. Keep your hair straight and hold on for 20 minutes.then rinse hair with water and blow dry :
5. Use the hair cream (B) as same as details above :
Package List:
2 x Hair Perm Cream (A+B Cream) OR  :
2 x Hair Straight Cream (A+B Cream)  :
(Base on your choice)  :

Produse conexe